מתנה בשילב - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • יש לי 300 שקל גיפט קארד בשילב. 100 שקל אני מ****ה לגדולים (שהם בעצם קיבלו את הגיפט קארד) אז נשאר לי בערך 200 לדברים אחרים. חשבתי לקנות כרית הנקה אבל הבנתי שזה סתמי ולא שווה לקנות. אז מה כן? יש רעיונות?

11 תגובות
עמוד 1
  • מובייל למיאה...
    צעצוע לעגלה שישמש אותך בגיל 5 חודשים ....

• לי יש 500 ש"ח שם בתלוש..
    ואין לי מה לעשות איתו!!!
    [
  • כרית הנקה זה מעולה ועד היום אני משתמשת בה!!

• כרית הנקה מעולה
    בעלי קנה לי שהיינו בבית חולים היא נוחה לי עכשיו לשינה וחיבוקים
  • טוב יצאתי מבולבלת
  • אני השתמשתי בכרית הנקה אולי יום אחד

• משחק לעגלה, קשת פעילות, אוניברסיטה, טרמפולינה, נדנדה, מנשא, חזיות הנקה, בקבוקים , סטרליזטור.....

ואולי בגד אחד ככה טוב טוב באיכות טובה... (למרות שיש בגדים טובים גם במחירים זולים יותר.. אבל סתם אם בא לך)

• מיכלי הבגדים של שילב על הפנים תאמיני לי ניסיתי את כולם

• צעצוע לילדים הגדולים
  • משחקים לגדולים אני קונה בגלל זה יוצא לי רק 200 שקל נוספים (קיבלתי סה"כ 300).

כנראה שאני אלך לשם יעשה איזה סיבוב ונראה. ואולי נתאפק ונשמור את זה עוד קצת עד שאני ארגיש שמשהו חסר לי. סתם יש בי מן חשק לבזבוזים
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה