הפנייה לרופא התפתחותי.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

• אז ככה-
    מישהי פנתה לרופא התפתחותי?
    אני צריכה מהרופא ילדים הפנייה ושימלא טפסים, ואני מעדיפה לבוא בלי שילה.- אתן חושבות שזה אפשרי?
    גם ככה אני לא באה בגלל עיכוב התפחות פזיולוגי, אלא רגשי- זה לא משהו שהרופא משפחה הולך לבדוק עכשיו במרפאה!
    אז אם אני מבקשת הפנייה ואני באה בלי שילה, הוא ייתן לי?
    [
10 תגובות
עמוד 1
  • אני לקחתי מהרופאת ילדים הפניה בזמנו לאביאל בלי אביאל ואז טפלתי בו אצל פסיכולוגית ילדים ועשיתי לו רכיבה טיפולית היום ברוך ה' השינוי עצום ילד אחר לגמרי ואצלו הבעיה היתה ריגשית

• אני הלכתי עם מוריה

הרופא מכיר את שילה ?
    כל רופא הוא משהוא אחר ... יש כאלה שיתנו לך
    בכל מיקרה אני זוכרת שהרופאה שמילאה את התופס
    שאלה את מוריה דברים לפניי כן
    לדעתי את כן צריכה לקחת אותו .

• אין לי מושג אבל ..בהצלחה!
  • תודה!
    זה לא בגלל שאני לא רוצה שהוא יהיה נוכח.
    זה בגלל שבבוקר יש תור לרופאה שאני אוהבת שבד"כ בטפלת בנו,
    ואחה"צ יש תור לרופאה שאני לא סובלת.. ואם אפשר שזה יהיה כמה שיותר מוקדם אני מעדיפה מאשר לדחות..
    מה שאצלי נדחה פשוט לא קורה!!
    [
  • למה לא רוצה לקחת אותו? כי את רוצה לשאול את הרופא דברים בלי ששילה יקשיב?

לדעתי תנסי בלי ואם יגיד שרוצה לראות את הילד תביאי אותו ואז יתן לך..

• גם אני הייתי מנסה בלי
  • אני לקחתי טפסים בשביל ליאל, והיא בכלל לא הייתה, כעיקרון הרופא מביא לך טפסים שאת ממלא וגם הגננת ורק אחרי שאתם ממלאים אז הוא מביא לך את ההפניה למה שאת צריכה, אנחנו היינו צריכים ניורולוג לבדוק קשב וריכוז, ולא היינו צריכים רופא התפתחותי, אבל זה בטח אותה פרוצדורה.

רותי
  • אנחנו קיבלנו כבר מיליון הפניות מהרופאת ילדים בלי שהילדות היו איתנו,(מקווה שאצלכם זה יגמר באחת) אם הרופאה מכירה אתכם לא אמורה להיות בעיה.

• תתקשרי לרופא ותשאלי אותו....
  • לי נתנו בלי שעידן היה איתי...
    פשוט תארתי לו את הקשיים...

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה