מי היתה בטיול בחו"ל עם הילדודס? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אשמח לשמוע חוויות והמלצות....
    איפה הייתם?
    איך הם היו בטיסה?
    איך הסתדרתם עם הלינה?
    מה הבאתם איתכם?
    איזה רכב לקחתם?
7 תגובות
עמוד 1
  • אני יודעת שלא ששאלת עם עדייף עם הילדים או בלי .. אבל עם יש לך מי שישמור עליהם אז עדייף שתטסו בלי הילדים למרות שקשה בלעדיהם ...

אנחנו הינו בפראג בלי מוריה
    אבל יש הורים שבאו עם ילדים והם סתם סבלו
    אפילו ילדים שהיו בביה"ס ממש לא עניין אותם חו"ל ...
    אז ילדים קטנים אני ממש מליצה אם אפשר להשאיר עם סבא/ סבתא

• אני חושבת שזה תלוי לאן את מתכוונת לנסוע

יש מקומות שממש לא מתאימים לילדים כמו שקרן רשמה פראג.
    אבל אם נוסעים לנופשון ויש פעילויות לילדים בריכה חדר משחקים ועוד אני לא רואה בעיה

אבל אני גם מעדיפה לנסוע לחול בלי הילדים זה הרבה יותר נוח ופחות מגביל מבחינת פעילויות שרוצים לעשות
  • אנחנו נסענו כלללל המשפחה לרומניה
    לטיסה לקחתי די.וי.די נייד... הם היו מבסוטים
    שכרנו מיניבוס טיילנו קצת באתרים, הרבה בקניונים... לפעמים סתם נכנסנו לקניון כי היה קר ורצינו שהילדים יפרקו קצת אנרגיות ולא ישבו כל היום
    מעדנים וכד' קנינו כל יום בסופרים המקומיים שבדרך
  • הכל תלוי לאן נוסעים ומה מטרת הנסיעה (טיול רומנטי או משפחתי)

לפני שנה וחצי, כשנועה היתה בת 3, טסנו איתה לארה"ב ל-3 שבועות.
    היה טיול מעולה, חוויה נהדרת גם לנו וגם לה!

• בגדול צודקות, עדיף בלי, אבל מעוניינת עם

• היי,
    בקיץ שעבר (יוני) היינו עם הילדים בכרתים.
    חיינו במשך 8 ימים בוילה בעיירה פלאקה, וצפינו מהחלון ב"אי של סופיה" (מהספר. האי נקרא "ספינלונגה").
    כרתים מהממת, נוחה מאד לילדים, נופים מטריפים ביופיים, ויש בה הכל מהכל.
    הוילה שייכת לחברים (יוונים) והם מאפשרים לחבריהם הטובים לשהות בה מידי פעם בפעם...
    היה לנו אוטו (משפחתי) ואיתו נסענו - כל יום יצאנו מפלאקה וטיילנו באיזור אחר של כרתים.
    הוילה שלנו הייתה על קו חוף הים, אז יכולנו מתי שבא לנו לצאת להסתלבט בחוף...
    אנחנו אוכלים כשר, אז מידי פעם אכלו במסעדות - דגים וגבינות, ובבקרים היינו אוכלים בבית, בעזרת מצרכים שקנינו בסופר המקומי (לחמים, גבינות, ירקות טריים, זיתים... ). בצהריים היינו בעיקר מטיילים, אז היינו מכינים מצרכים לפיקניק באמצע הדרך.
    הטיסות לכרתים הן לא מאד נוחות, וטיסות ישירות מישראל לכרתים יש רק בעונת התיירות. ניתן להגיע לכרתים דרך אתונה, ואז מדובר על 2 טיסות לכל כיוון: מישראל לאתונה, וטיסת המשך לכרתים, והפוך באותה הדרך.
    זה לא נורא מבחינת זמן, כי הטיסות לא ארוכות, אבל זה קצת מטרטר.

תהנו, תהנו, תהנו!!
  • וואו אני גם צריכה לאמץ לי חברים כאלה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה