סוף שבוע קשה.... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ביום שישי הייתי בבדיקה אצל נוירולוג עם אמילי. זו בדיקה שנדרשת כהכנה לניתוח הפזילה שהיא עתידה לעבור
14 תגובות
עמוד 1

• לא יודעת מה להגיד
  • אל תכניסי את עצמך לסרטים לפני שמגיעות תוצאות...
    בכל מקרה המון בהצלחה

• היי צילה,
    אני יכולה להגיד לך שגם לנו היה את הקטע הזה של ההתהפכות,
    היה מתהפך לשני הכיוונים עד שהפסיק, והייתה מין עצירה כזו...בערך בעשה חודשים...
    אחרי ששלחו אותנו לפיזיוטרפיה, היינו כ 3 פעמים וזה הסתדר...
    רק בשנה ושלושה חודשים אולי חזר שוב להתהפכויות והתחיל ללכת בגיל שנה ושבעה/שמונה חודשים.
    לסער יש היפוטוניה - חולשה בשרירים (גמישות יתר).
    אולי שווה בדיקה - כמובן בהנחה שזה לא קשור לדברים אחרים.
    [url=http://www.magicalkingdoms.com/timers/]

• ענקית שלי,
    תמיד זכרי - "מחשבה יוצרת מציאות".
    היי אופטימית,
    מבטיחה לך שהכול יסתדר לטובה!
  • תודה

• מתי קבעתם MRI?

זה נשמע פיזיולוגי או נוירולוגי.

מקווה שהתוצאות יהיו בקרוב ותדעו מה קורה
    פייס: ortal_hori

• מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה