סקר חלבון עוברי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • עשיתי בדיקת חלבון עוברי שבוע שעבר
    היום הרופא שלי התקשר ואמר לי שאחד החלבונים שלי חורג מהנורמה ושכשאני אעשה את הסקירה המאוחרת להגיד לטכנאית שתסתכל במיוחד על מערכת העצבים המרכזית.
    עכשיו השאלה שלי היא כזאת: כשהייתי קטנה (בערך עד גיל 13) היה לי אפילפסיה שעד עכשיו היא מורדמת (אני עכשיו 26). האם יש קשר בין זה לבין מה שהוא ביקש? האם יכול להיות שלילדה שלי יהיה אפילפסיה? זה מה שהוא מבקש לבדוק במערכת העצבים המרכזית או שזה למטרה אחרת לגמרי?
    אם זה רלוונטי אני שבוע 20 והבדיקה שלי היא עוד חודש
    המון המון תודה!
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

אני מניח שהכוונה היא לזה שיש רמות מוגברות של Alpha-Feto Protein
    זהו חלבון שהעובר מפריש וכאשר הוא ברמות גבוהות יש דברים שונים שכדאי לבדוק, וצודק הרופא שלך בצורך בסקירת מערכות מכוונת
    חשוב לשלול כי אין מומים של דופן הבטן וכי אין מומים פתוחים של מערכת העצבים המרכזית.
    זה לא קשור לאפילפסיה שלך או לאפילפסיה של התינוק

בהצלחה
    ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה