חייבת את התמיכה והדעה שלכן - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • זה לגבי העבודה ,אז יש לי 2 דברים :

1. אני רק בשבוע 8 ולא כל כך רציתי שעדיין ידעו על ההריון ,אני עובדת במחלקה עם המון בנות ואין לי כח עכשיו לכל השאלות. אבל מכיוון שזה הריון שני הבטן כבר יצאה לי.וממש רואים אז אני עדיין בגינס שלי אבל כבר לוחץ לי וממש לא נוח. לא יודעת מה לעשות

2. העבודה שלי כוללת משמרות לילה. ומאז שהתחילו לי בחילות. הבחילות רק בערב ואם אני עובדת לילה אז הבחילות ממש חזקות ברמה שאני ממש לא מרגישה טוב ואפילו יש צמרמורות וסחרחורת. הבעיה שמחייבים לעבוד ככה עד חודש 5 ואני מרגישה שאני כבר לא מסוגלת עם המשמרות לילה. השבוע אני רוצה ללכת לרופאת נשים בתקוה שתביא לי אישור שאני לא אעבוד לילה. אתן חושבות שהיא תסכים? תחזיקו לי
9 תגובות
עמוד 1
  • שהיה בהצלחה מותק!
    תוספת מדהימה למשפחתנו!
  • לענין הראשון- אצלי ראו מההתחלה אבל לא בגלל הבטן שלא היתה אלא בגלל שרצתי לשרותים כל דקה ולא היו לי תרוצים אז פשוט העדפתי לספר.

לענין 2- תסבירי לרופאה שלך ואם היא לא צרת עין מקווה שתבין אותך.
    בכל מקרה
  • מקווה שהרופאה תבין אותך...

ולעניין הבטן... אין מה לעשות... שימי פס על כולם
  • שיהיה בהצלחה מאמי

• תודה על האיחולים. נקווה שהרופאה תתן לי באמת את האישור.
    עינבל : אצלי זה מנהל שדבוק לחוקים . אצלנו כל הזמן יש בנות שבהריון במשך השנים שאני עובדת פה כבר לפחות 10 בנות כאלו היו ואפילו כרגע יש לנו 3 בהריון רק במחלקה שלי ואני לא מדברת על מחלקות אחרות והיו בנות שממש בכו ואמרו להם שאין מה לעשות ורק כשיהיו בהריון בחודש 5 .בגלל זה אני מאוד מקווה שהיא תתן לי אישור כזה כי אם לא אני הולכת מאוד לסבול בחודשים הקרובים.
  • אני לא הייתי שמה על אף אחת! מה יש לך להסתיר? את בהריון וכולן יכולות לקפוץ לך
  • אני חושבת שממש תבכי לרופאה שלך
    תסבירי לה על הבחילות שאת מרגישה בעיקר בערב
    ואפילו אם זה לא עוזר, תאחרי או לא תגיעי כמה פעמים בעקבות זה- הבוס שלך יהיה חייב להבין כי גם ככה זה דופק אותו שאת לא מגיעה או שאת לא במיטבך...

בקשר לבטן- אין מה לעשות.. הבטן יצאה.. תקווי שלא ישאלו שאלות!

• הלכתי לרופאת נשים והיא אמרה שלא יכולה לתת כזה אישור,רק רופא תעסוקתי אז עכשיו אני מחכה שיזמנו אותי אליו .נקווה שהוא יתן לי את מה שאני מבקשת. יש רק בעיה שעד שאני אבוא אליו מה אני עושה ברגע שיש לי משמרת לילה. נגיד בשבוע הראשון אני אבטל את המשמרת אבל מה יהיה שבוע אחרי? במידה ועדיין אני לא אהיה אצל הרופא התעסוקתי הזה?
  • אני חושבת שאישה בהריון אסור להעסיק משמרות לילה - תבדקי עם יש חוק כזה ממה שזכור לי יש

בכל אופן שיהיה בהצלחה והמוווון מזל טוב

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה