היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
תודה תודה, אין על בעלי, תמיד מספר אחת! ידעתי שאני לוקחת את הסקר הזה בהליכה...[/
טוב, אני כמו עינבר גיליתי שהסקר הזה הוא בעצם עליי
אני עונה על 80 אחוז מהדברים פה
קודם כל, בעלי הוא בעל למופת! לא מחליפה אותו תמורת שום הון
חחחחחחחח יקרועה...
טוב באמת שיש הרבה..
אין מצב שבעלי יחליף חיטול עפ קקי [
אוף יש כל כך הרבה אבל אני אגיד רק אחד.....אין סיכוי שבעולםםםםםםםםםם שהוא יוריד בגד שהוא לבש ולא יזרוק אותו על הכיסאות של הפינת אוכל וזה פשוט מרתיחחח אותייי.....זה ממש נהיה מתלה בגדים
שירה- כמוני כמוך פינת האוכל היא מתלה בגדים!!!! אני גם מתפחלצת מזה!!! וזה לא עוזר לי
אהבתי בעלי כל כך מסודר ונקי שכל מה שנאמר פה נאמר עליי דבר אחד שממש מחרפן אותי הוא לא יכול ללכת לסופר ולקנות רק מה שביקשתי תמיד הוא חוזר עם מלאי של שטויות שאנחנו לא צריכים ואז עובר התוקף ואני זורקת
בעלי א-ף פ-ע-ם לא מחליף מצעים.
הוא יעשה ספונג'ה, יתלה ויקפל כביסה, יעשה כלים וינקה את הליכלוכים מהכיור - אבל כשהוא רואה מצעים הוא לא בטוח כמה חלקים מגיעים עם זה, מי הציפה ומי הציפית, ואיך לעזאזל מכניסים שמיכת פוך לתוך ה"זה שהכי גדול"??
הי!
אז כמו מעטות מהבנות פה, אני המבולגנת מבין שנינו- בעלי תמיד מזכיר לי שהגיע הזמן להחליף מצעים; בעלי כמעט תמיד שוטף כלים; בעלי תולה את הבגדים שלו על המתלה בסוף כל יום (אצלי הבגדים של כל השבוע זרוקים בערבוביה באיזו פינה); בעלי בסוף כל שבוע מקפל לי את הבגדים ומכריח אותי להכניס אותם לארון; בעלי הוא זה שדואג לניקיון השירותים והמקלחת; אני מתעצלת להחליף נייר טואלט- תמיד אני צועקת לו שיביא לי, כי איכשהו אני זו שמסיימת באמצע; בעלי מנקה את החולות של החתולים, וזורק זבל; בעלי מקים אותי בשישי בבוקר ואומר שכבר חייבים אבל חייבים לנקות; בעלי מעביר מטאטא בסוף כל יום, ואפילו עושה קצת אבק.
יואו, איזו אישה אני!!! עם כל הרשימה הזו אני מרגישה פשוט נורא... אבל תוך כדי חשיבה מצאתי משהו שהוא לא עושה- בעלי יתקשה לדאוג לארגן אוכל לעבודה ליום המחרת, אז אני מבשלת, או לפחות דואגת שיהיה אוכל... משהו טוב אחד שיש בי! מה הוא מצא בי, גאד?
בעלי- כשהוא פותח דואר אין מצב שהוא לא ממלא את השולחן בניירות כולה דף ומטפה ועוד איזה כרטיס ביקור אין לי מושג איך הוא עושה את זזה אבל ככככככככל השולחן ניירות
טוב אז ככה מאיפה מתחילים חחחח אני עושה הכל כמעטט אין מצב שיזרוק את הזבל מהכיור אין מצב שיזרוק את הזבל אין מצב שיהפוך לי את הבגדים לכביסה אין מצב שישים לי את הבגדים המלוכלכים בתוך הסל כביסה אין מצב שיבשל אין מצב שינקה אין מצב שישים לי את הנעלים בארון חזרה בקיצור אני עושה הכל בביתתתת
אין מצב שבעלי יחייה יום אחד בלי מחשב פשוט אין מצב... כול השאר הוא בעל מצויין..
בגלל שצריך רק משהו אחד אז אני אגיד:
כל התשובות נכונות
אין סיכוי שבעלי אחרי שטיפת כלים יפנה את הזבל מהכיור