תחושות מוזרות בבטן לפני היריון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני מנסה כבר חצי שנה להיכנס והאמת כבר מתעייפת. אנחנו ממש רוצים כבר...
    אני בידיוק במועד בו אני אמורה לקבל מחזור
    כבר 5 -6 ימים!! שיש לי כאבי בטן מוזרים בבטן תחתונה. היו פעמים שהיו כאבים ממש חדים וכואבים שעברו אחרי כמה שניות. שמעתי שזה יכול להיות המתחות של הרחם ובנוסף הבטן נפוחה. אתמול במפתיע כאבי הבטן המוזרים פסקו.
    ביומיים האחרונים גם מרגישה עצירות מוזרה (אינה אופיינית בדר"כ) ועייפות כבר מעל לשבוע.
    הפנים גם התחילו להתחצקן הרבה מעבר לרגיל לפני מחזור.
    הבוקר הרגשתי הכתמה בצבע חום בהיר בניגוב....וממש התבאסתי. האם זה כתמי השתרשות? האם זה המועד לכך אם כן?

החודש אני ממש מרגישה שזה החודש.

האם יש מישהי שחוותה תופעות כאלה וזה היה היריון ולא מחזור????
    המחזור שלי מדוייק להפליא (25- 28 יום) ואני מרגישה את כאבי הביוץ
    בנוסף, האם ישנה סיבה אחרת לכאבים בבטן תחתונה (בעיקר בימין- שם היה החודש הביוץ)?

יצא לי ארוך :)
    אוףףףףףףףף ההמתנה יכולה לשגע....
2 תגובות
עמוד 1
  • אורלי הכל יכול ליהות -סימנים אלו יכולים ליהות מתאים גם להריון וגם למחזור,אצלי הכתמות בדרך-כלל מבשרות על בואו של מחזור,מחזיקה לך אצבעות שזה השרשה ושעוד מעט תתבשרי על הריון,בהצלחה רבה תעדכני בבשורות טובות.
  • היי אורלי..
    מתוקה.. הלוואי והיה מישהו שיכול להגיד לנו בוודאות שאלו כאבי הריון ולא מחזור..
    אבל לצערנו אין..
    אני ממש מבינה אותך ואת התסכול הזה שיש בציפייה אם זה הריון או לא..
    אני יכולה להגיד לך שאני כבר 9 חודשים מנסה וללא הצלחה.. היו לי הרבה חודשים שהיו לי מלא סימני "הריון" ולבסוף זה היה מחזור..
    לעומת זאת יש כאן מישהי שהיו לה סימני מחזור ואפילו יום אחד של דימום ולבסוף זה היה הריון..
    אי אפשר לדעת.. ולצערי צריך רק לחכות..
    אני בדיוק כמוך כבר רוצה את זה כל כך.. ולמרות שאני יודעת בוודאות שהחודש הזה זה לא יהיה הריון.. יש לי בלב מין תקווה עצומה לבושרות טובות.. :)
    מחזיקה לך המון אצבעות והלוואי שתתבשרי בהריון החודש!
    מה שלא יהיה אל תתני לזה להפיל אותך.. תתחילי חודש חדש ואל תהיי בלחץ.. הכל יגיע בזמנו..!
    בהצלחה!!!

שרית

me
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה