התייעצות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אתן חושבת שלקחת ילדה בת 3.7 לחרמון זה מוקדם מדי?
    אחת המליצה לי לא לקחת ילדים לפני גיל 5 - אבל היא גדולה ובוגרת ואני אלביש אותה טוב טוב טוב עם מיליוני שכבות

ועוד משהו בעלי לקח במיוחד חופש מחר כדי שלא יהיה מפוצץ באנשים כמו בשבתות - אתן חושבות שאנחנו באמת חכמים, או שיש עוד יותר מדי ישראלים חכמים כמונו?

כמה זמן זה נסיעה מחיפה? ומתי כדאי לצאת?

10 תגובות
עמוד 1
  • חרמון אך ורק באמצע השבוע!
    לא יודעת לגבי הגיל, מה כבר יכול להיות?
  • יונתן היה בחרמון כבר לפני שנתיים (בן שנתיים וחצי) ומאוד נהנה! בנינו איש שלג ושיחקנו בשלג והוא היה מאוד מרוצה.
    השנה אולי נסע עם שניהם.

יעל, אמא של 2 אפרוחים
  • אם לא תקחי לא תדעי
  • היום היה עמוס בחרמון... מה יהיה מחר? אין לי מושג....
    מחר צפוי להיות יום יפה, אל תשכחו קרם הגנה משקפי שמש ובגדים להחלפה.
    מאוד יכול להיות שהיא תהנה מכל רגע, לקחת בחשבון שלמרות שמחיר הכרטיס בשמיים ייתכן מאוד ששעה-שעה וחצי יספיקו לה לגמרי מצד שני אולי גם 4 שעות לא יספיקו

• גם אני מאוד רציתי לקחת את שקד לחרמון השנה, אבל לא יודעת אם יצא לנו...
    לא יודעת לגבי אם זה מתאים בגיל או לא... כמו שיפעת אמרה- אם לא תקחו לא תדעו
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!

• לגבי הגיל אין בעיה!!!
    היא מאוד מאוד תהנה!!!

[

[
    [
  • היום בצהריים החרמון נסגר מרוב שבאו מלא....שמעתי במקרה ברדיו
    פייס: ortal_hori
  • לדעתי ממש לא מוקדם...
  • לוקח משהו שעתיים פחות או יותר להגיע
    ועדיף להגיע כמה שיותר מוקדם אני הייתי מציעה לנסוע אפילו ב5-6 בבוקר האתר נפתח בשעה 7 וחצי וכבר יש פקקים בכניסה גם באמצע שבוע מפוצץ שם והרבה פעמיים הם סוגרים את האתר כבר ב9 -10 בבוקר
    הכי חשוב מלא סבלנות ותהנו

• אני אישית מעדיפה לא לקחת אותן עדיין
    הייתי רוצה שיגדלו ויתחזקו טיפה יותר
    בתור ילדה אני זוכרת שלקחו אותנו לחרמון וחזרנו עם דלקת ריאות

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה