אני אוכלת את עצמי.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות חייבת את דעתכן.. אני על סף שגעון!
    מאז שליעד נולד הוא סוג של על תקן מצונן..
    ממש מאז שהוא נולד ועד היום כל כמה ימים הוא ישן נגיד ואני שומעת שהנשימה שלו כבדה כזו כאילו סתום לו קצת האף ואז אחרי כמה דק' הוא בוכה, שמה לו מוצץ, נרגע.. והתהליך חוזר על עצמו או עד שהוא נרדם לגמרי או עד שאני שמה לו טיפות מי מלח שזה סיוט בפני עצמו כי האף זה אזור רגיש מאוד עבורו הוא לא אוהב שמתעסקים לו שם בלשון המעטה..

בקיצור.. עכשיו בלי שתגידו לי אמרתי לך וכל זה..
    אתן הרי יודעות שבזמן ההריון הייתי מעשנת..

13 תגובות
עמוד 1
  • תשמעי מאמי
    לגיסתי יש 3 ילדים שקבוע בכל עונות השנה מצוננים, והיא ממש לא עישנה ולא מעשנת ובחיים לא עשנה.
    זה לא קשור, יש ילדים שאלרגים לעונות, מטיפנות קור ישר מתקררים.. אין מה לעשות וזה בכלל לא קשור אלייך.
    אולי הוא רגיש לאבק, לפריחה.. יש אלף ואחת אלרגיות שגורמות לנזלת.
    אני אומרת לך מנסיון אצל גיסתי באמצע אוגוסט הילדים עם נזלת!
    בכל בסדר שחררי מעצמך את המועקה את לא אשמה בכלום ואת אמא נפלאה

• נופרי איזו מדהימה את!!!התגובה שלך פשוט שיפרה לי את ההרגשה באיזה 99%.. את פשוט מדהימה!

• האמת,ליעדי נולד ישר לתוך החורף..כך שזה מוסיף לדעתי לעניין,הוא בטח יחסית הרבה בבית.
    אני מאמינה שבחורף-הבא בע"ה הוא יהיה גדול יותר והכל יסתדר בע"ה..
    אני רואה שזה הרבה יותר קל להבין מה קורה,ככל שהזמן עובר בע"ה.
    בחודשים-הראשונים הכל מלחיץ ובצדק,כי התינוקות שלנו כל כך עדינים וקטנים,אחח,תסניפי אותו כל היום,יש לליעדי בטח עדיין את הריח המיוחד לפיצקולים

• זאת לא אני זאת את!!!

• מאמי שלי, גם אני על תקן מצוננת תמיד.
    פוליפים
    על גבול האסטמטית
    מה שתרצי

• השאלה היא למה את קוראת מצונן? לזה שמצטבר לו פעם בכמה ימים לכלוך שמקשה עליו לנשום וצריך לנקות לו? זה לא מצונן - זהנורמלי כי הם לא יודעים לנקות לעצמם את הלכלוך הטבעי שמצטבר שם כמו מבוגרים

שאלה אחרת האם הוא באופן תמידי ממש מצונן עם אף נוזל שצריך לנקות לו בלי סוף ויש המון ליחה וחרחורים
    במקרה כזה הייתי הולכת לרופא אף אוזן גרון לבדיקה מקיפה יותר
    ייתכן והוא אלרגי למשהו ייתכן וישנם פוליפים

(כמה עישנת?)

• גם אני אלרגית לקרדית האבק, סובלת מקוצר נשימה במיוחד בחורף ואמא שלי לא עישנה...
    יש אנשים שהמערכת החיסונית שלהם יותר רגישה לשינויים במזג אויר בכלל ולחורף בפרט...
    אבל אני מאמינה שככל שהוא יגדל המערכת החיסונית שלו תלך ותתחזק והוא יהיה בסדר, לעשן בהריון זה לא בריא, נכון, אבל אל תאשימי את עצמך...
  • תודה לכל הנסיכות בהחלט הקלתן עליי מאוד עם התגובות .. אוהבת אתכן!

סיון אני מתכוונת לאופציה הראשונה שאמרת מאמי
    ואני אגיד לך בפרטי כמה עישנתי כי פשוט מהיום שהוא נולד והבנתי מה היה לי בתוך הגוף ומה עשיתי התמלאתי בושה נוראית על הזוועה הזאת שעשיתי לו במשך 9 חודשים..

• אני מבינה אותך, קודם תנשמי ותרגעי.

הבן שלי אסמטי , וכל פיפס קטן הוא מנוזל ומשתעל וכו.

כמה עצות: תחממי את החדר בעיקר בלילה. שימי לו אדים קרים.

מי מלח מאוד מומלץ, אבל קשה לשים לתינוק פיצפון: אז עדיף להשפריץ לכלי קטן ונקי, ובאמצעות טפטפת נקיה לטפטף טיפה בכל נחיר, אפילו כמה פעמים.

תעשי לו הרבה עיסויים, זה ממריץ את הדם ואת הריפוי (הכי טוב שמן זית חמים)

• סליחה אבל.... למה? למה את מקשרת את זה ומרביצה לעצמך? אני גם עישנתי עם אוריאל והוא בריא כמו שור (טפו, טפו, טפו)

אין קשר!!! אז די!

• טלי אני עישנתי 2-3 סיגריות ביום לא כול יום אבל עישנתי...ושי-אל לא מצוננת כל הזמן... לעומת זאת גיסתי לא עישנה כל ההריון והילדה שלה חולה חרונית עם ברונכית צפסטית....זה אינדיבדואלי לכל ילד...
    ליעד הנסיך פשוט רגיש יותר או/ו פשוט נולד לתוך החורף והוא מצונן!!!!!....

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה