שאלה קצת מטומטמת (לאופות) - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • קצת מביך, אבל בימים כתיקונם אני לא מתקרבת לתנור ובטח שלא למיקסר.
    אבל יש יומולדת לבת שלי אז-
    אני צריכה שתסבירו לי לאט, כדי שאני אבין מהר...
    צעד צעד בצורה הכי מפורטת שיש:
    איך מכינים קצפת פרווה, ואיך עושים אותה צבעונית?
    איזה צבעים כדאי לקנות (סוג) ואיפה קונים?
    תודה

10 תגובות
עמוד 1
  • במקררים בסופר יש קצפות פרווה. אני הכי אוהבת את השף הלבן או ריץ'. כתוב על זה להקצפה וכתוב על זה פרווה... אם את קונה את אחת מאלה הן כבר מתוקות לא צריך להוסיף סוכר אבל אם את קונה אחרות תקראי מה כתוב עליהן כי אולי הן לא מתוקות.

כשאני הכנתי לפני חודשיים לשחר קניתי צבעי מאכל נוזליים - בסופר באיזור של האפיה זה מונח על המדפים. וכשהקצפתי במיקסר את הקצפת הוספתי את הצבע.

• אני אוהבת להשתמש בצבעי מאכל של ג'ל הם צובעים הרבה יותר טוב ולא צריך כמות גדולה .. היום בכל מקום אפשר למצוא .. נראה לי שאת מחולון נכון? אם כן אני הייתי קופצת לטעם האוכל בראשון יש שם הכל !! איך אני מתגעגעת לחנות הזו
  • תודה.
    מקציפים את הריצ' בלי כלום?
    אבל אם אני רוצה כמה צבעים- אי אפשר להוסיף בהקצפה?

מיכל

• לא מחולון. אני גרה ליד מודיעין.

• שאת מכינה את הקצפת כרגיל ואח"כ מעבירה לקערה קטנה כמה שאת צריכה וצובעת באיזה צבע שאת רוצה ..
    אני עשיתי ניסוי כזה לפני כשבוע וחצי הכנתי קצפת כרגיל ואז חילקתי ל3 קעריות וצבעתי בצבע ירוק -אדום וצהוב ויצא מעולה
    אני את הצבעי מאכל הנוזליים לא כ"כ אוהבת כי צריך הרבה צבע כמעט בקבוק שלם כדי להגיע לצבע יפה
    ועם צבעי מאכל ג'ל מספיק 2-3 טיפות

• שופכים את הריץ' לקערת המיקסר בלי כלום....
    תוך כמה דקות תיהיה לך קצפת קשה, עמידה ולבנה.

תחלקי אותה בכמויות שאת רוצה לקעריות.
    שימי צבע מאכל שאת רוצה בכל קערית ותערבבי לאט לאט עם כפית.
    לאט- כדי שהנפח של הקצפת לא ירד.
  • צבע מאכל אפשר לקנות בחנות תבלינים...
    (יש כמו אבקה כזו...)

אני בעד לעשות ניסויים בבית ולנסות ליצור צבע מאכל טבעי (כמו, מעט מיץ סלק - ורוד, כרכום - כתום)

לכן אני מעדיפה עוגות שוקולד על עוגות קרם...

"...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

• תודה לעונות!
    מקווה שיילך טוב

• אתן לא מוסיפות סוכר?
  • אני במקומך (כי אמרת שאת לא בענייני אפיה וכדומה) הייתי פשוט מזמינה עוגה מותאמת מקונדיטוריה - היום עושים הכל!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה