עדכון - אני אחרי! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי לכולכן
    אני אחרי הניתוח... בבית.. עם כאבי תופת
    אבל העיקר שאני אחרי הניתוח....

תודה לכל מחזיקות האצבעות והמתפללות - כרגיל שיחקתן אותה

למי ששאלה הניתוח הוא ניתוח עקירות כירורגיות בהרדמה מלאה.... לא מאחלת לאף אחד לעבור את זה!!!
    זה רק יכולה לשמש לנו תזכורת לשמור על השיניים של הילדודסים כדי שלא יגיע היום והם ייאלצו חס וחלילה לעבור את זה!

אז אני אצל ההורים בימי התאוששות... כואב לי מאוד אבל את החלק העיקרי עברנו!

תודה לכולכן ושבוע נפלא
16 תגובות
עמוד 1
  • רפואה שלמה!
  • רפואה שלמה אני שמחה שאת אחריי
  • תרגישי טוב
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!

• החלמה מהירה מאמי

• פייס: ortal_hori
  • תפנקי את עצמך עם דברים רכים:
    בלינצ'ססססס
    גלידההההה
    יוגורטטטטט
    העיקר שאת אחרי, החלמה מהירה

• החלמה מהירה ומלאה!!
    שאלה קטנה, למה בהרדמה מלאה? אני שואלת כי גם אני באמצע תהליך טיפול שיניים מורכב שכולל עקירות כירורגיות ניתוחי חניכיים ומה לא.... 

• החלמה מהירה
  • וואאווו כנראה הסתבך אם היה צורך בהרדמה מלאה
  • רעות זה היה בהרדמה מלאה לפי בקשה שלי... הייתי צריכה לעקור 4 שיניים והעדפתי להיפטר מזה בפעם אחת......

gb מרץ (גלי?) תודה לאל לא היתה הסתבכות... הייתי צריכה להחליט עם איזה פחד להתמודד - הפחד מההרדמה המלאה והכאבים שאחרי או הפחד מכל עקירה בהרדמה חלקית....

בייבי בום - ברגע שאצליח לפתוח את הפה אתחיל להנות מהדברים הטובים האלה... בינתיים אני נאלצת לחיות על 3-4 כפיות קטנות של מעדן... לא יכולה לפתוח את הפה, קשה וכואב לבלוע...

תודה בנות
  • החלמה מהירה
  • תרגישי טוב

• מקווה שהיום את מרגישה יותר טוב

• תרגישי טוב!
  • כל יום יש שיפור קטן... אני בקושי מדברת... הכניסו לי צינורות לגרון ולאף אז הכל כואב...
    אוכלת מאכלים קרים ורכים... כמו תינוק בן חצי שנה

זה החלק הכי קשה בכל הטיפול תודה לאל
    עכשיו נשאר לחכות שהנפיחות תרד והכאבים ייפסקו...

ואני מעדיפה שיננית על עקירה מכל סוג!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה