היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
יש לכן והאם אתן ממליצות עליו? מחפשת דחוף! האם באמת המקלארן יותר טוב מאחרים?
6 תגובות
עמוד 1
יש לי של אנפנטי מעולה
מוצי - מרוצה מאוד
המקלרן מעולה. אבל אני יודעת שמאוד מרוצים מהסייבקס
לאחרונה "ניקנקתי" את הטיולון מאח שלי של babylove אני מאד מרוצה ממנו, יש לו סל למטה, אפשר לכון את גובה הידיות, והוא נשכב (בנוסף יש לו פגוש נשלף, וכיסוי לרגליים לימים הקרים, הצלון שלו ענק)
אני יודעת שסייבקס מעולה מקלרן מצויין (אך יקר מאד) צ'יקו גם מומלץ (יש לחברה שלי שמאד מרוצה) [
הי מקלרן מעולה אך היא מעט כבדה אבל יש לה יכולת להוביל ילד יותר גדול\כבד והיא לא קורעת תחת העומס
יש לי של אינפיניטי הוא מעולה הייתי אתו כ3 שנים -עליות ירידות והוא סוחב יפה ..אני ממליצה לך כי הוא גם יחסית זול ..את גם יכולה למצוא <a href="https://www.finder.co.il/reviews/%d7%98%d7%99%d7%95%d7%9c%d7%95%d7%a0%d7%99%d7%9d-%d7%9e%d7%95%d7%9e%d7%9c%d7%a6%d7%99%d7%9d/">סקירה של טיולונים</a> באתר FINDER