רציתי לומר תודה ועל הדרך שאלה שתיים :) - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי,

בשבועיים האחרונים אני במחשבות ותהיות, חרדות וחששות לקראת הלידה, לקראת ההורות, איך? מי? מה? מאוד מתרגשת לקראת הבונבון הקטן, כל ההכנות האחרונות...מי כמוכן יודעות מה עובר עליי בחודש האחרון, שגם את זה אני לא קולטת

7 תגובות
עמוד 1
  • בקשר לחששות זה בסדר

• 1. אני יכולה רק להמליץ לך לוותר על ביות מלא. שנים רבות יהיה לך צאנס לא לישון לילות - בביח נצלי את העזרה שיש לך בלילה ותלכי להתקלח ולישון ולנוח. לידה זה לא דבר פשוט הגוף עובר טראומה וזקוק למנוחה הזאת.
    2. עשיתי תכנית לידה אבל החיים קבעו לי אחרת ופעמיים ילדתיי בקיסרי. אני שאלתי כמה בנות בחדר שעות ביקור ימי אשפוז נהלים לגבי אפידורל וכמובן התרשמתי בסיור מגודל חדרי הלידה והאשפוז מהתינוקיה מהנקיון והאסטתיות

• לגבי ביות:
    אז השאלה העיקרית היא האם את מתכוונת להניק.... ואני אסביר אני לא לקחתי ביות מלא מהסיבה שפחדתי כמוך שאני לא אדע מה לעשות ולא אסתדר לבד ולא אשמע או אראה וכו' אבל הנקתי אז יצא שכל שעתיים העירו אותי כדי להאכיל את הנסיכה ואם היא בכתה אז מצאתי את עצמי כל הלילה בריצות מהחדר לתינוקייה וזה לא נעים ומתיש
    דבר שני חשוב יותר זה שמרגע שנולד הבייבי את פשוט יודעת, את לא ישנה כמו קודם ויש לך איזה חוש כזה נפלא מה לעשות וחוץ מזה יש שם תמיד צוות שיעזור לך...

אני בדיעבד הצטערתי שלא עשיתי ביות מלא.

לגבי בית החולים אני יודעת שברגע שנכנסתי לבלינסון ידעתי ששם אני רוצה ללדת הייתה הרגשה טובה שם ואני חושבת שזה חשוב - יש אתרים שמשווים בין בתי חולים תסתכלי ותראי מה חשוב לך.

בהצלחה

• בס״ד

קודם כל שבע״ה תהיה לך לידה קלה

בקשר לביות כמו סיון אני יכולה להמליץ לך
    על ביות חלקי שזה כל היום הילד איתך ובלילה אם את מניקה מעירים אותך
    אני היתי לבד קמה ובאה לתינוקיה בדיוק שהיא היתה מתחילה לבכות
    את חיבת לנוח אחרי הלידה
    כי אחרכך לא יהיה לך כלכך זמן

בבית חולים את צריכה לשים לב דבר ראשון ליחס של המילדות
    לנוחות בחדר לידה
    ובעיקר שיהיה לך נוח אחרי
    כי את רוב השהות הבית חולים את הרי תבלי במחלקת יולדות
    ואממ לא לא מילאתי תוכנית לידה
    וגם אם היתי ממלאה היא לא היתה הולכת

שיהיה בהצלחההה:)

• הי,

ראשית, הרבה הצלחה ואמן ותהיה לידה קלה ו"משעממת".

לגבי הביות, אני ילדתי בלניאדו וביקשתי ביות חלקי עם הנקה מלאה. זה אומר שהוא איתי במשך היום ובלילה הוא בתינוקייה וקוראים לי להניק אותו כשהוא מתעורר. לי זה עבד מצויין. חוץ מזה, שגם במשך היום אם רציתי ללכת לאכול, או להתקלח והייתי לבד, אז הייתי מביאה להם אותו לאיזה חצי שעה ולא שאלו שאלות או עיקמו פרצוף.
    לא השארתי אותו לידי בלילה כי באמת רציתי לישון וראיתי שמכל צליל קטן שהוא מוציא אני קופצת. ולזה יש עוד מספיק חודשים בבית...

לגבי שאר החששות, זה טבעי לגמרי אבל אני בטוחה שתהיי אמא מדהימה

בהצלחה

אביגיל דולה
    050-4456544
  • בקשר לביות, בהתחלה אני החלטתי על ביות מלא אבל בסופו של דבר הייתי כל כך עייפה אחרי הלידה שפחדתי שאני ארדם ולא אשמע את הקטנה אפילו שהיא לידי כך שבלילה העדפתי לשים אותה בתינוקיה, אפילו שבסופו של דבר קראו לי כל שעה לשם כי היא היתה רעבה ואני בחרתי בהנקה מלאה
  • תודה רבה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה