בדיקת זרע - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי בנות,
    קיבלנו תוצאות בדיקת זרע של בן זוגי.
    המספרים נראים למישהי מוכרים?
    לא נראה לי שיש פה בשורות טובות...

נפח 4.5
    צמיגות: לא תקינה
    ריכוז: 6^10 * 8
    מס' זרעונים כללי:6^10 * 13
    PH: 7.6
    % תנועה: 4
    תנועה טובה: בודדים
    % תנועה בינונית: 2
    % תנוע איטית: 2
    תאי דם לבנים: 6^10 * 1.3
    % תאי זרע תקינים: 1
18 תגובות
עמוד 1
  • ענתי מותק מה נשמע מזמן לא שמעתי ממך
    לצערי התוצאות לא מעודדות אבל רצוי שבעלך יחזור על הבדיקה עוד חודש ימים
    לבעלי גם היו תוצאות לא משהו ואחרי חודש התוצאה הייתה תקינה
    תלכו לרופא עם התוצאה יש לו גם הרבה תאי דם לבנים יתכן שיש לו איזה דלקת וזה משפיע !

לא להתבאס ....להרים ראש להמשיך קדימה !!!
    לכל דבר יש פתרון בימינו
  • הי מותק, כייף לאורתך
    אין לי בראש כרגע כלום חוץ מ"אוף" אחד גדול...
    אצל בעלך הבדיקה לא הייתה טובה ברמה כזאת?...
    כבר דברתי עם הרופא, אכן נלך אליו ביחד, והוא גם אמר שיש מצב לדלק.
    אוףףףףףף.
  • את רואה !!
    ואם יש דלקת זה פוגע באיכות הזרע
    אפשר לקבל טיפול ואז הזרע יהיה תקין !
    אל תתבאסי לפני שאת שומעת ורואה את כל התמונה
    לבעלי היה אחוז תאים תקינים נמוך מהנורמה זה היה הפרמטר היחיד שהיה לא תקין, הרופא אמר שלא נורא וגם כך ניתן להיכנס להריון טבעי! אבל המליץ לעשות עוד בדיקה חודש אחרי ובאמת יצאה בדיקה תקינה ובאותו חודש גיליתי שאני בהריון !
    שבעלך יקבל טיפול יעשה שוב בדיקה ואז תוכלו לראות את המצב האמיתי

הלן

נסיך קטן שלנו אבא ואמא מחכים לך
  • אני מאוד מקווה שהדלקת היא המקור לבעיה.
    זהו, זכרתי שאצלכם הבדיקה הראשונה לא הייתה תקינה... אז ברור שיש עוד תקווה והכל יכול להיות בסדר. אבל כרגע זה מבאס... והרופא בחו"ל, אוף.
    בעלי די מודאג, אני מנסה בכל כוחי לעודד אותו ולשדר עסקים כרגיל, אבל האמת אני בעצמי צריכה עידוד
  • תעודדתי אותו מסכן
    הכל יהיה בסדר
  • תודה נשמתי, אין כמוך
    לקחתי הרבה אוויר, חשבתי על הכל שוב ונרגעתי קצת. יהיה בסדר, כך או כך
    עכשיו רק צריך למלא קצת רוח במפרסים של הגבר האהוב והמבואס שלי... ואני כבר עובדת על זה
  • יופי אני שמחה לשמוע
  • הי ענת , באמת הרבה זמן...
    אני עם הלן!! גם אצל בעלי היתה בדיקה לא משהו ולפני שהוא הספיק לעשות בדיקה חוזרת נכנסתי להריון- כך שזה באמת לא אומר כלום. אחרי שחשבנו על זה נזכרנו שהוא היה חולה עם חום גבוה חודש לפני והתברר שמחלה עם חום גבוה הורגת את תאי הזרע הטובים ולוקח להם בין חודש לשלושה חודשים להשתקם!!! אז באמת שווה לחכות לבדיקה אצל רופא ובדיקת זרע נוספת לפני שנכנסים ללחץ.

רעות
  • הלן מתוקתי, פשוט מרגיז שאת תמיד צודקת.... נקווה לטוב.
    רעות יקירתי, אכן הרבה זמן. לקחתי הפסקה מכל הפורומים, עד שהיום צצה אינפורמציה חדשה... אני מקווה שגם אצלנו המצב הפיך, אין לי מושג מה זה תהליך הדלקתי שאולי יש. אולי זאת הסיבה.
    קבעתי תור לרופא נשים לעוד שבוע וחצי, זה עוד הרבה זמן!... אבל מצד שני אולי עד אז אספיק לעשות פרופיל הורמונלי, ואז כבר נבוא אליו עם כל התשובות הרלוונטיות.
    אבל... במידה וזה המצב - האם יש סיכוי להריון טבעי? מישהי יודעת? עד כמה התוצאות חמורות?
    עד עכשיו זה לא היה על הפרק, לכן אין לי מושג מי נגד מי....

ערב טוב לכולן,
    ענת
  • לגבי הסיכויים אין לי ממש מושג אבל חוץ מרופא נשים הוא צריך לגשת לאורולוג
    תקבעו תור כי אם יש לו דלקת כפי שמשתמע מהבדיקה אורולוג מטפל בזה

• יקירתי,
    עד כמה שאני מבינה, התוצאות אכן לא טובות...
    אבל בגלל שזאת בדיקה ראשונה שהוא עושה, הוא צריך לעשות שוב את הבדיקה בעוד כחודש.
    אם יש לו דלקת הוא באמת צריך ללכת גם לאורולוג,
    הייתי ממליצה לך לקבוע במקביל תור לאורולוג כי לפעמים יש המתנה ארוכה לתורים.
    מה שלא יהיה,
    תתמכי בבעלך ותחזקי אותו! זה לא קל לגבר לשמוע שיש לו בעית פוריות..
    וגם אם חלילה באמת יש בעיה לפחות עכשיו אתם מודעים אליה ותדעו איך לטפל בה
  • יקירתי גם אני ממליצה לקבוע תור לאורולוג על כל מקרה שלא יהיה. תבדקי באינטרנט על יגאל מדגר הוא אחד הטובים ותקבעי תור לעוד חודש וחצי ובעוד חוד תעשו שוב את הבדיקה.
    הלוואי ובזמן הזה תקלטי והתור יבוטל
  • יקירתי גם אני ממליצה לקבוע תור לאורולוג על כל מקרה שלא יהיה. תבדקי באינטרנט על יגאל מדגר הוא אחד הטובים ותקבעי תור לעוד חודש וחצי ובעוד חוד תעשו שוב את הבדיקה.
    הלוואי ובזמן הזה תקלטי והתור יבוטל
  • בוקר טוב, בנות!
    תודה לכן על העזרה והעצות, אתן מקסימות אחת אחת ברגעים כאלה אין תחליף לתמיכה שמקבלים כאן...
    שושה, לגבי הרופא יגאל מדגר - את יודעת אם הוא עובד עם קופות חולים (כללית במקרה שלנו)? או שהכוונה שלך היא לביקור פרטי?
    נראה לי אכן נקבע מעכשיו תור לאורולוג.
    אבל איך בוחרים אוראולוג שמתמחה דווקא בנושא הזה??... למישהי יש המלצות נוספות? אזור השרון ות"א.

תודה ויום טוב,
    ענת
  • אני כמעט בטוחה שהוא עובד עם הכללית. אני בכללית ובעלי במכבי אז אני לא כ"כ זוכרת דרך מי הלכנו..
    חיפשתי לפני כן בגוגל וקראתי שהוא הכי מומלץ ומתמחה בפיריון הגבר, ועובד עם קופות החולים. הוא נמצא ברמת אביב בבניין שמעל הקניון.
    בשבוע הבא יש לנו תור אליו כי בעלי עשה שוב בדיקת זרע ואנחנו צריכים ללכת אליו עם התוצאות.
    בכל מקרה אני ממליצה לך לקנות בסופר פארם ויטמין E, זה מה שהרופא המליץ לנו :)
  • הרופא של בעלי בבת ים
    אבל אני לא יודעת עד כמה הוא טוב
    ממליצה לך ללכת לרופא שאכן ממליצים עליו, אני חושבת שזה חשוב !

• היי ענת.
    בתכנולוגיה של היום דעי לך שעדיף בעית זרע ולא בעיה אצל האישה.
    תביני שנאמר אחוז אחד טוב זה עדיין אומר מילויוני זרעים.
    שיהיה המון המון בהצלחה
  • היי ענת,
    גם הבדיקה של בעלי יצאה לא תקינה, היום היינו אצל ד"ר יגאל מדג'ר הוא אמר שלא ניתן להסתמך על בדיקה אחת אלא יש לבצע בדיקה נוספת בעוד כחודש ובנתיים המליץ לקחת כדורי ויטמין E.
    אנחנו הלכנו דרך קופת חולים מכבי, באופן פרטי הוא גובה 950 ש"ח.
    תתקשרי למוקד זימון תורים ותבדקי איזה רופאים מתמחים בפוריות הגבר יש דרך קופת חולים. תבררי עליהם באינטרנט. בכל מקרה עדיף לך לקבוע תור כבר מעכשיו ובעוד כחודש שבעלך יבצע בדיקה נוספת.
    אל תתבאסו, לכל בעיה יש פיתרון
    תעודדי אותו ותחזקי אותו
    המון בהצלחה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה