כאבי גב בהריון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני ממש סובלת!!!
    כשהייתי בצבא הייתי נהגת בוס ועברתי תאונה ומאז יש לי כאבי גב, אבל עכשיו בהריון זה פי כמה יותר כואב ובתדירות הרבה יותר גבוהה!
    מישהי יודעת אם מותר לעשות מסאז' בהריון (חודש 6) או ללכת לכירופרקט?
    כי לסבול ככה עוד 4 חודשים זה פשוט גהינום!!! (פלוס צרבות, בצקות וכל החבריה :)
    בריאות ואהבה!
7 תגובות
עמוד 1
  • אני ממש מבינה אותך ככה סבלתי בהריון הראשון,
    לדעתי יש מסא׳ז מקצועי להריון כי יש נקודות שאסור ללחוץ עליהן בהריון,
    את יכולה לקחת משככי כאבים,
    מנסיון את יכולה להקל על הכאבים עם מקלחת חמה או לשכב על הרצפה זה מה שהיה מרגיע אותי 

• אם את מאיזור הצפון יש לי רופא שיכול לעזור לך
    הוא הציל אותי מכאבי גב בהריון..
    [

• יש טיפולי שיאצו מיוחדים ומסאג' רק ממישבו שמתמחה בנשים בהריון
    אבל עדיף להתייעץ עם הרופא נשים קודם
  • איזה רופא הציל אותך באזור הצפון?? בבקשה שם!! אני מהצפון!!
    אגב, מישהו יודע אם אפשר לתבוע את הצבא עדיין על דבר כזה? בזמנו הייתי צעירה וטיפשה ולא טיפלתי בזה לצערי..(אני משוחררת 4 שנים).
    בריאות ואהבה!
  • ממה שזכור לי בימים שעבדתי כפקידה בספא יש טווח מסוים של חודשים שאסור בהם, נדמה לי שבין חודש חמישי לשמיני מותר אבל שוב, רק אצל מטפל מומחה להיריון (ותבקשי תעודות!!!) ורק אחרי שרופא הנשים שלך מאשר את זה. היי אחראית אל תקחי סיכונים...

בריאות טובה...
  • שם של הרופא דר יונת קנט.
    אם את במכבי תקלידי את השם שלו בחיפוש.
    בנוסף את יכולה להיכנס לאתר הזה שם יש פרטי היקשרות.
    www.ismm.org.il
    וחוץ מזה את תמיד יכולה לפנות אלי אתן לך את הנייד הפרטי שלו אם את רוצה

וכן אפשר לתבוע את הצבא. צריך רק לקשר את המקרה לצבא.
    תפני לעו"ד (חחח גם שם של עו"ד אני יכולה לתת לך ..... בעלולי מתמחה בזה)
    [

• קדום כל תבדקי עם רופא הנשים שלך כי הוא בטוח נתקל בהרבה מקרים כאלה ואולי יהיה לו פיתרון לכאבים או המלצה על טיפול.
    בנוגע למסאז' באמת צריך לבדוק אם יש מישהו שמקצועי להריון כדי שלא יעשה לך נזק.
    תמיד אני מדמיינת מישהי בהריון שעושים לה מסאז' אני חושבת אם יש חור מיוחד במיטה לבטן (כמו של הראש)...
    ובקשר לתאונה מהצבא - אם זה מפריע לך לתפקוד יש לך כאבים מאז (אמרת שכבר עברו כמה שנים) הייתי מציעה לך לבדוק אם אפשר לתבוע את הצבא (במידה ועוד לא עשית את זה).
    כל אדם, אשר במהלך וכתוצאה מהשירות במסגרת משרד הבטחון, איבד או הפחית את כושר הפעולה שלו, ייחשב כנכה לפי חוק הנכים, ויהיה זכאי למימוש זכויותיו ע"פ החוק. אין זה משנה אם הנכות נגרמה כתוצאה מתאונה, מחלה או החמרת מצב רפואי קודם שממנו סבל אותו אדם עוד קודם לכן.
    אם את רוצה יש פה פרטים על הנושא. צריך לבדוק גם שלא עבר יותר מידי זמן מהתאונה ועד התביעה.
    פרטים בנושא
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה