סתם רציתי לשתף ש.... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לפני מס' חודשים החלטתי על שינוי גישה משמעותי בכל הקשור למשפחה של בעלי...
    זה קרה בגלל המון סיבות, ובין היתר הרגשתי שהמחיר שאני משלמת לא מתאים,
    ואיפשהו זה פוגע לי בזוגיות...

החלטתי לעשות כמה מהלכים על מנת לשפר את המערכת יחסים שלי איתם
    וזה הרגיש לי כל כך צבוע ומוזר כי אני כל כך אמיתית, ובכל זאת הכרחתי את עצמי...
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

25 תגובות
עמוד 1
  • כל הכבוד לך
    שינוי גישה שאת צריכה לעבור לדעתי זה להפסיק לספור אותם.
    לתת כבוד למראית עין אבל בלב- לא לשים XXX

ושתיחנק זו עם העוגיות
    "..ילדיכם אינם ילדיכם
    כי פרי געגועי החיים אל עצמם.
    באים הנה דרככם, אך לא מכם.
    חיים עמכם אך אינם שייכים לכם.
    תנו לילדיכם את אהבתכם, אך לא את מחשבותיכם.
    כי לא לכם הגיגיהם..."

מתוך "על הילדים"/חליל ג'ובראן
  • מעצבן, ומיציא רוח מהמפרשים
  • בהחלט לא מעצבן

אבל הדבר החשוב הוא שבעלך רואה את הצעדים החיוביים שאת עושה והוא מעריך אותך על זה
  • לא יפה מצידם

• פיכסה איזה פולניות מגעילות
    פייס: ortal_hori
  • מגעילות! אין לי מילה אחרת!

• לא נעים ולא יפה בכלל מצידם
  • אני ממש זוכרת איך כתבת לי פעם באיזה שרשור לגבי זה ששינית גישה איתם ושכדאי לי גם. אז אצלי זה לא יקרה כי יש לי גאווה דפוקה מידי
  • וואי ..מעליב ביותר!!
    לא הייתי טורחת עבורם יותר, ועם כל הכבוד לבעל - גם לרגשות שלך יש כבוד!!
  • מאמי זה כל כך מעצבן!!!!!!!
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!

• תראי, אין ספק שזה מעצבן ביותר ומעליב

[
    [
  • אורטל!!
    "פולניות מגעילות"???????

נעלבתי קשות.
    בשם כל הפולניות כולן.
    (ומי אמר לך בכלל שהן פולניות??? )

שיר יקירתי, אני מסכימה עם משפט אחד שכתבת: המחיר שאת משלמת - באמת לא מתאים. לא לפני "שינוי הגישה" ולא אחריו.

• אני יכולה לכתוב על השינוי גישה שעשיתי..
    אחרי המון המון השקעה וארוח ומאמץ מצידי שזכה לחוסר תגובה כמו אצלך..ובחיי שאני השקעתי, וניסיתי, וקיבלתי את העובדה שהם שונים וכו'..

פשוט הפסקתי להיות צבועה ולשים XXX!!!!!!!
    אני כמעט ולא באה אליהם, לא מרימה טלפונים אליהם, לא קונה יותר מתנות ולא מזמינה

כמה חרא אפשר לאכול?
    די! לא רוצים אותי שלא יקבלו אותי וזהו
    ועם כל הכבוד לבנהזוג בנושא הזה ויש המון - את המאמץ הגדול הוא צריך לעשות לדעתי ולא אני, לראיה אחי שיש לו חברה חדשה והוא כל הזמן מתקשר ומזכיר לנו שהיא קיימת וצריך לקבל אותה
  • איזה רוע
  • את מתוקה

• אורטל קרעה אותי מצחוק כן בהחלט אנחנו צריכים אייקון לחמות
  • איכס....
  • מה זה לא אייקון לחמות ????
  • שיעור חמים / חמות מספר 1: לא לצפות לכלום!! תצפי למשהו - תמיד תתאכזבי! קבלי את זה שהשינוי גישה אם מגיע רק ממך - רק תפגעי כל פעם מחדש.

שולחת לך המון המון
  • כל הכבוד לך
  • הרגת אותי עם המחשבה שלך לגבי הפיג'מות...אני לא הייתי מתאפקת ואומרת את זה בהמשך לתגובה על התיק
    אבל בגלל זה אני לא בנאדם שיכול לעשות מהלכים כמוך לשיפור היחסים
    מזל שמראש יש לי יחסים טובים כי אני בנאדם שקשה לו להבליג...מסירה בפניך את הכובע
    עשית מה שצריך..לא נראה לי שמעברא לזה תוכלי...וכמו שכתבת העיקר שבעלך רואה שאת משתדלת שאפו לך
  • ציקי את גדולה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה