מה עושים כש...? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בחנוכה "קישטתי" את הבית בעבודות של הילדים. בעיקר סביב איפה שעמדה החנוכיה. כמו שכולכן שמתן לב חנוכה עבר מזמן! אבל שחר לא מסכים שאני אוריד את העבודות שלו!
    אני:"שחר חנוכה כבר עבר צריך להוריד את העבודות שלך?"
    שחר:"מה פתאום אמא הם יפות לא כדאי להוריד זה עושה את הבית יפה"
    אני:"אבל עוד מעט כבר טו בשבט אז בטו בשבט נתלה עבודות של טו בשבט (כבר לא ידעתי איך לצאת מזה"
    שחר:"לא אמא חבל יש מקום על הקירות בסלון אז נתלה את של טו בשבט שם"

בקיצור יש לנו עדיין כד קטן סביבונים וחנוכיות תלויים על הקירות בבית. הוא חושב שאנחנו גרים בסוכה!

20 תגובות
עמוד 1

האל חשב וחשב, איך אוכל להשביח את האישה? איך אוכל לגרום לה להיות עוד יותר טובה?
    בדק האל -הוסיף לה חולשה לילדים מתוקים,
    הוסיף לה כוח לוותר לאחרים.
    הוסיף לה את היכולת להמשיך גם כשרע,
    הוסיף לה את האומץ לבלוע צעקה,
    הוסיף לה חשיבה עמוקה ועין חדה,
    הוסיף לה רגש למחר ורגש למשפחתה,
    הוסיף לה אהבה ויהי מה,
    וכשסיים מלאכתו

קרא לה - אמא !!!

**
    **
    **

www.2all.co.il/web/Sites/2007-8

• מחר כשהוא יהיה בגן תורידי, תשמרי, ותתלי עבודות של ט"ו בשבט שתכינו הערב

• חח...גדול
  • תעשי לו קלסר ושימי שם אתהעבודות ,ותגידו לו ששמים עבודות רק על קיר אחד / מקרר ושיכין עבודות חדשות לכבוד החג החדש
    או ש , יש לי רעיון עצום - שמעבירים את הציורים לבית של סבתא
  • פנינה
  • איזה ילד מקסים
  • איזה מתוק הוא
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!

• מי אני שמדברת , את לא מתארת לעצמך מה תלוי לי בסלון , ולא , לא רק ציורים , ואני כבר לא מתייחסת .בטח האורחים חושבים שאנחנו סרוטים חחחח
  • טוב, סורי, כן, אבל אני מזמן הייתי מעיפה......
    פייס: ortal_hori
  • אורטל כשנולד אח חדש לא מתוכחים על דברים כאלה. נותנים לילד להרגיש שייך ומשמעותי ואם ככה הוא מרגיש משמעותי כשהבית מקושט בציורים שלו אז אין לי בעיה עם זה.
    בדברים עקרוניים אני ממש לא מוותרת לו. אני פשוט לא רואה באמת בעייתיות גדולה בזה שהקישוטים שלו תלויים בבית. זה עושה לו טוב אז שיהיה תלוי בנתיים. הוא ממש לא מנהל את הבית
  • אחרי לידת אח זה באמת לא זמן להתעקש על דברים לא עקרוניים...
    נסי את המקרר כשטח תליה,ואצלינו תולים גם על דלת הכניסה עם מגנטים,הן מאוד מתלהבות מזה ומחליפות בעצמן את הציורים מדי פעם.
    אפשר גם להציע לו לבחור ציור אחד שישאר,ובהמשך להעביר לאן שתחליטו...
    בהצלחה
  • אצלנו המצב יותר חמור
  • אני איתך .... אם ככה הוא מרגיש חשוב בכיף
    לי כבר מזמן לא איכפת איך הבית נראה . הייתי תולה בסלון , פינת אוכל ובמטבח
  • גלי - עד הסלון
  • אני בהמשך למה שהצעת לעשות קישוטים לט"ו בשבט ,אומרת לו
    שנשמור את עבודות חנוכה לשנה הבאה ואז נוציא ונתלה בשנה הבאה ...

• באמת חמוד

• תמר יש לו בחדר לוח כזה אבל ביום הולדת הייתי צריכה להכין פלקט יומולדת עם תמונות וסיפורים עליו והוא נורא יפה ושחר נורא אוהב אותו והוא תופס את כל הלוח
  • לי דווקא זה לא מפריע, הייתי שמחה לתלות כל עבודה אם הילדה הייתה כל כך גאה

• וואלה, נכון, איזה מעופפת אני שכחתי שנולד לכם עוד אח
    פייס: ortal_hori
  • אני הייתי לוח שעם או פוליגל קטן ודקורטיבי בחדר שלו,
    ולהסביר לו שכל פעם יוכל לתלות שם תמונה אחת, ותמונה נוספת על המקרר...
    ובנוסף להכין לו קלסר עם העבודות יצירה שלו...
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה