היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
עוברת עליי תקופה לא קלה בזמן האחרון אני לא ממש יודעת איך להוציא את זה לא מצליחה לתפקד באופן כללי, אני כבר הרבה זמן שלא הייתי בעבודה. ואני מתביישת לומר כי אני מרגישה שאני אמא רעה אבל אולי סיגריה תעזור לי קצת להשכיח? עישנתי מעל ל3 שנים אומנם לא הרבה סיגריות ליום משהו כמו 5 ומאז שגיליתי שאני בהריון הפסקתי לגמריי ואני מרגישה שאני חייבת להתפרק.. בעלי גם כבר לא יודע מה לעשות איתי...
אני אמא רעה לתינוקת שבבטן שלי,... ככה אני מרגישה ,. וזו ההרגשה הכי נוראית שיכולה להיות.
8 תגובות
עמוד 1
סיגריה 1 לא תעשה הרבה נזקים, שאלה אם תוכלי לעצור ולהפסיק אחרי 1?
גם לי יש ימים כאלה וגם אני הפסקתי לעשן אז בימים קשים אני מרשה לעצמי סיגריה בדרך כלל אני זורקת באמצע או כשקופץ לי לעין האזהרה״ שהעישון פוגע בעובר שלך״
את ממש לא אמא רעה את האמא הטובה ביותר לבובה שלך
למרות שאני הכי נגד עישון בעולם, בלי קשר להריון או לא,
אם סיגרה אחת תעשה לך טוב, אני אומרת לכי על זה! (אבל אחת וזהו כן?)
ואני יכולה להבטיח לך שאת האמא הכי טובה לנסיכה שיש לך בבטן
תרגישי טוב!!!
אתן מקסימות אחת אחת!! בסוף לא הלכתי וקניתי סיגריה.. איזה כיף שיש את התמיכה פה.. אתן באמת מדהימות...
או אווו באיזה דיכאון הייתי לפעמים בלי סיבה לפעמים בגלל המצב שהייתי נתונה בו שאסור היה לי לקום מהמיטה ופשוט הייתי עוצמת עיניים כל היום כדי לא לחשוב... אין לך מושג עד כמה אני מבינה אותך
נשמה, אני מבינה אותך כל כך גם אני הייתי במצב דומה ואני יכולה להבין בדיוק איך את מרגישה רק שתדעי שההורמונים משחקים פה תפקיד מרכזי.
אני יכולה להבטיח לך שאת האמא הכי טובה ותוכיחי זאת לעצמך אחרי הלידה