-
750 ש"ח...אני הייתי קונה משאבה חשמלית אם קשה לו לינוק זה עדיין יוצא משתלם מתחליפים....
-
ועוד משהו. אני במכבי , אני לא ממש יודעת איך זה עובד שם אבל לדעתי אחות טיפת חלב יכולה להדריך אותך חינם(לי היא עזרה)
-
אני במאוחדת, הרגיל ללא מושלם, ונעזרתי ביועצת הנקה מטעם הקופה,שמאוד עזרה לי!! תנסי להתקשר למוקד הזמנת תורים ולשאול אם יש להם יועצות הנקה מטעם הקופה.
ולא שיש לי משהו נגדה- אבל בשביל 400 או 750 שח אני כמעט בטוחה שיהיה לה תור פנוי בשבילך גם אחרי שתנסי את זו מטעם הקופה (כמובן אם לא תהיי מרוצה..)
אז זה מה שאני הייתי עושה. 750 שח לא באים ברגל, ואם יש טובות מטעם הקופה אז חבל לא לנסות לפני כן.
-
750
-
לי עזרה אחות בטיפת חלב, או שתנסי דרך הקופה, זה ממש יקר
-
זהו אמרתי לה שאני לצערי מוותרת עליה כרגע. היא בעצמה נתנה לי מקום שעובד עם הקופה. שלחתי להם מייל והרגע התקשרה אלי אחת היועצות
-
750?
-
זה באמת המון!!
מזל שביטלת אותה..
[
-
אותה יועצת פרטית היא גם מדריכה בליגה לה לצ'ה. אבל הן מתנדבות שם ולא עושות במסגרת ההדרכה מפגשים פרטיים אלא רק קבוצות והיא אמרה שזה יותר מתאים לשאילת שאלות והעלאת בעיות וכו'. אני ממש צריכה עזרה אחד על אחד כי הוא יורד במשקל ולא ברור למה בדיוק...
-
שיהיה המון בהצלחה
-
בהצלחה מאמי
מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
------------------------------------------------------------------------------------------
לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.
--------------------------------------------------------------------------------
אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
-
-
קבענו למחר ב8 בבוקר. מקווה שאני אצליח לנהוג בשעה הזאת
-
בהצלחה
בהחלט 750 מאוד יקר ...
150 נישמע סביר

-
גם אני אז התלבטתי באותה שאלה. המליצו על איזה מקום בתל אביב ב-150 ש"ח. רק חשבתי על הנסיעות וכל הכאב ראש הזה - העדפתי שתבוא מישהי אליי הביתה, איפה שהתינוק רגיל.
ואמא שלי המהממת היתה איתי, וההורים שלי שלימו לה. היועצת היתה מדהימה!!! איזה ארבע שעות היתה איתי, בבית, וניסינו המון. היא לא התייאשה. זה החזיק בדיוק 3 ימים וזהו...אור לא היתה מוכנה
פייס: ortal_hori
-
בהצלחה
-
אוף אורטל אני מקווה שזה יעזור. משהו בי לא מאמין
-
תנסי באמת להעזר באחות טיפת חלב או לבקש ייעוץ דרך הקופה ובנתיים תשאבי כדי שלא יגמר החלב
אני נעזרתי המון ביועצת דרך בית החולים עוד בזמן האשפוז ואחכ הזמנתי אותה פעמיים הביתה ולא זוכרת כמה עלה אבל הרבה פחות ממה שכתבת..היא גם גרה ממש קרוב אלי אולי זה גם השפיע על העלות לא יודעת
אבל לי זה היה חשוב והשקעתי למרות שהיה יקר...וזה באמת משתלם איכשהוא כי לקנות תמל זה עולה גם לא מעט
-
שיהיה המון בהצלחה
-
לירון היועצת ההיא גרה 2 דקות נסיעה ממני פשוט ככה לוקחים כנראה פה. זאת שאני נפגשת איתה מחר זו אותה אחת שייעצה לי בבי"ח אז אני יודעת שהיא טובה והיא ממש חמודה גם לא שז\ה כזה קריטי אם היא חמודה או לא. אחות טיפת חלב שלי מודעת טוב טוב ועוקבת כמוני בדיוק אחרי איתן אם היא היתה יודעת לייעץ היא היתה מציעה לי אנחנו כל פגישה חושבות ביחד מה לעשות כדי מצד אחד לא לוותר על ההנקה ומצד שני להשמין את הילד. אני ממש שמחה לשמוע שאצלך זה עבד זה גורם לי לחשוב שיש תיקווה.
טלטול הלשון שלו היתה קשורה עד לפני שבוע ואז חתכנו אותה. יש שינוי קל ביניקה אבל זה כנראה לא מספיק.
-
לא ידעתי שחתכתם...
איך זה עבר? הוא בכה הרבה? איך עושים את זה בכלל?
-
זה הפרוצדורה הכי פשוטה בעולם. עשינו את זה בשניידר. איתן ישב עלי הם הרדימו לו מקומית את המקום הוא חתך לו את המיתר הזה מתחת ללשון איתן אפילו לא בכה. לא לפני לא במהלך ולא אחרי. זה לקח בערך 5 שניות ואח"כ הם אמרו לי להתנהג כרגיל. הם היו נורא נורא נורא חמודים. צחקנו אח"כ שאני הייתי הסנדק
-
-
תודה
-
יש לי חברה שהיא יועצת הנקה, אז שאלתי אותה והיא אמרה שהיא גם לוקחת 400 למפגש...
(אם תרצי את הטלפון שלה את מוזמנת....)
כנראה אלו המחירים,
חברה אחרת שלי לקחה גם יועצת ואמרה שהיה שווה כל אגורה!
בסוף היא הניקה שנה!
-
הבעיה אצלי היא שאני לא יכולה להכריח אותו לינוק. ז"א א"א להעלים את הבקבוקים לגמרי כי הוא חייב להשמין ולצערי אני רואה שהוא מתחיל להתרגל לבקבוקים
-
750 זה נשמע קצת יקר
-
150 נשמע יותר סביר אני מקווה שתצליחי אבל תשאבי כדי שיתרגל לחלב שלך. אני רציתי מאוד להביא ויוסי לא הסכים אמר שזה בזבוז כסף אבל לא הנקתי מלא את יהב מהתחלה ולא את שקד שקד גם ינקה כנשנוש וגם הייתה אוכלת שאוב וגם מטרנה ויהב יונק כנשנוש פעם ב למי יש זמן כשזה לא קבוע ובאמת עכשיו פחות רוצה אבל אני ממשיכה להציע לו.
אגב מה עשית בסוף עם החלב לקחת חילבה או מה?
טוב שהחיתוך של הלשון היה ממש מהיר ועבר בקלות
-
אל תוותרי מאמי. היועצת שמגיעה הביתה זה דבר מדהים. מניסיון.
לא יודעת, גם כשהייתי בטיפת חלב היא פתאום ינקה ואח"כ בבית לא הצלחתי. זה הבעיה - הם מתרגלים לבקבוק ואז לא רוצים (בייחוד שאצלך הוא צריך ממש להתאמץ, גם אצלי היה לה קשה לתפוס) וזה מבאס
-
יש לו פיפי וקקי בחיתול?
כמה זמן הוא ישן אחרי הנקה?
מבינה אותך שהלב נשבר!
-
אני כל כך מבינה אותך
-
יש הבדל בין אם הוא לא עולה או עולה לאט לאט לבין יורד. הוא לא יונק כמו שצריך . יש לי חלב אני רואה את זה בשאיבות אבל הוא לא מצליח לינוק כנראה. אני לא מרגישה שמרוקן אותי וכשהייתי רק על הנקה לא היו מספיק חיתולים רטובים והילד היה הרבה פחות רגוע.
אני לוקחת חילבה לא יודעת אם זה עוזר אבל אני ממשיכה עם זה בנתיים.
אה והוא אוכל רק רק שאוב. פה ושם קיבל מטרנה רק אם לא עמדתי בקצב אבל אני לגמרי שואבת ונותנת חלב. קצת הרע במיעוטו... אבל זה בכלל לא קרוב ללהניק. וכל ארוחה הוא רק מחפש את הבקבוק. מקודם ממש נלחמתי לחבר אותו אלי (אני כל ארוחה מציעה קודם הנקה ורק אח"כ משלימה עם בקבוק רק שלצערי ההשלמה הזו כבר נהיתה ארוחה שלמה
-
זה מזכיר לי מה שהיה לי עם אורצ'ו.
החזקתי מעמד ככה ארבע וחצי חודשים רק שאיבות - אבל הייתי אמא לילדה 1 בלבד. אני לא רואה את עצמי אמא ל-3 עושה את זה.....אי אפשר להחזיק ככה. זה מתיש מאד!!
עכשיו זה הזמן הכי קריטי שעוד אפשר לחבר אותו, בשבועיים הראשונים לחייו. אח"כ זה כבר מאוחר מדי - מניסיון...אנחנו לא הצלחנו
-
כן זה קשה לשאוב. אם הילדים פה אין מצב וכשאני אחזור לעבודה זה בכלל יהפוך להיות חלום וזהו. ממש כואב לי בלב