היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
המשך לסקר הכל כך מוצלח שלי - מקור גאוותי (למרות שחלקכן כבר עניתן שם על ההמשך) תכלס - הייתן בהופעה של עדי אשכנזי או באיש המערות של קושניר? שמתם לב כמה הבדיחות שלהם מצחיקות את כל הקהל. זאת בדיוק הסיבה - כל הבעלים אותו הדבר (טוב הרוב), וכולנו הנשים (רובנו) אותו הדבר - כי הדברים האלו מפריעים לנו
20 תגובות
עמוד 1
כי אי אפשר איתם ואי אפשר בלעדיהם
איזה סקר מדובר?? ..פיפספסתי..רצה לקרוא עם שוקו ועוגה
דווקא בעלי טפו טפו טפו יותר מסודר ממני, חוץ מהקטע עם הנייר טואלט ויש לו עוד מינוס שאיך שהוא מתנגב במגבת היא עפה לכביסה
אני התחברתי לרוב הדברים. למרות שבעלי נחשב ממש בן אדם נקי ומסודר. ולמה אנחנו עדיין נשואות? כי אנחנו גרועות יותר
חחחחחחחחחחח שחר אנחנו רואות את כל הדברים האלה. תחשבי עכשיו מה הבעל שומע כל היום. "למה לא לקחת את המגבת" "למה לא שמת נייר טואלט" "למה לא לקחת את הזבל" "למה לא שמת את הבגדים בכביסה" "למה לא שטפת כלים" "למה לא קיפלת כביסה" "למה אתה לא יכול לשים לב שנגמר החלב" "למה תמיד להשאיר לי את האוטו בלי דלק" "למה לא ניקית אחריך את השירותים" (אל תשאלו נקודה רגישה
טוב תשמעי אני לא רוצה לעצבן אבל בעלי מושלם
האמת שאני לא מתחברת להכל , אפילו לא לרוב... כי אני עושה דברים כאלה יותר מבעלי. לא מחזירה מגבת אחרי שימוש, לא מחזירה קופסאות מאיפה שלקחתי, לא מניחה את הנעליים במקום, לא תולה את הבגדים שאני עוד רוצה ללבוש.... ועוד ועוד...
לגבי כביסה וכלים - יש לנו חלוקה ברורה... שאני עושה כלים כך שזה בסדר שהוא לא עושה... והוא עושה כביסה כולל מיון ותליהה אז אין לי מה להעיר על כך....
בקיצור אני מרגישה שממש זכיתי.. ועכשיו זה בולט יותר ויותר.
ובכלל - לא הייתי מתחתנת עם אחד שלא ככה - עוזר ודואג בבית....
האמת שעם רוב הבנות אני לא מזדהה בעלי נקי ומסודר הוא היחיד שעושה קניות בסופר
ברורררר שמזדהה עם רוב הדברים, ברור שכל זה מעלה את הסנטה ברגעים מסוימים, אבל בנינו, היית מסתדרת עם מישהו מסודר טיפ טופ? היית מוכנה להתחלף בתפקידים? היית יכולה לחיות עם מישהו שטיפת בלגן מחרפנת אותו? אין מצב!!! לפעמים אני אומרת תודה על זה שדברים מסוימים לא מזיזים לו בכלל...[/
התחברתי רק למה שאני כתבתי חחחחחח אבל זה כי עוד לא אמרתי לו להפסיק להחזיר קופסאות ריקות למקרר... כשאביע בפניו את דעתי העצבנית בנושא הוא יפסיק. גם אני מהבלאגניסטיות....
האמת שלא הזדהיתי עם כלום טפו טפו טפו הדבר היחיד זה באמת הקטע של הכוס שהוא תמיד יקח חדשה... אבל זו באמת טיפה בים ובאמת חשבתי המון עד שמצאתי משהו שהוא עושה
חחחחחחחחחחחחחח אז אל תלכו להופעות של עד וקושניר יא משמעממות אמאלה מישמיש כל מילה שלך בסלע - בחיים לא הייתי מסתדרת עם בעל כזה בסופו של יום זה הרי לא נוראי שהוא לא מוריד את האסלה או מחזיר נעליים למקום הוא טוב אלי מצחיק אותי מדהים עם הבנות - זה מה שחשוב לי באמת
אני מזדהה חלקית... בעלי עושה הכל!!! ה-כ-ל
כלים, תולה כביסה, שוטף, מטאטא, קניות בסופר וכו'
(רק לא מבשל...אבל אם יש בישולים גדולים עוזר בהכנות)
אבל
וזה אבל גדול
הוא יעשה את כל זה רק אם יגידו לו לעשות אם אני רוצה שישטוף כלים אני צריכה להגיד אני חושבת שאני יכולה לספור על יד אחת הפעמים שעשה משהו בלי שביקשתי הוא תמיד אומר לי שאם אני רוצה שיעשה אני צריכה להגיד כי הוא לא יודע לבד בהתחלה זה עצבן עם הזמן התרגלתי להיות "אחראית משמרת"
אחוה ברוררררררר נראה לי לא הבהרתי את זה - הכוונה מה הבעל לא יעשה אף פעם על דעת עצמו. בעלי תמיד יעשה אם אני אבקש ממנו. אבל פשוט נמאס לי לשמוע את עצמי מבקשת חחחחחח