תגידו, - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אולי אני איעזר בכם בעניין הזה,,,,

איפה אתן מניחות את הכרטיסים המגנטיים של הילדים? את פנקסי החיסונים? כרטיסי טיפת החלב? ביחד? לחוד במקומות נפרדים? כאילו, יש לי בארנק את המסמכים שלי כולל כרטיס מגנטי, אבל משום מה תמיד את הכרטיסים של הילדים אני צריכה לחפש תמיד....
    אבל את הפנקסים ומסמכי בית החולים יש לי בקלסר עם ניילונית לכל ילד.

יצא מבולבל אבל אני בטוחה שהבנתן מה שאלתי

9 תגובות
עמוד 1
  • לכל אחד יש ניילונית עם הכל וזה נמצא בתיק של העגלה ככה שזה תמיד איתי. את של טל העברתי עכשיו למגירה של השידה כי לאיתן יש לצערי המון מסמכים
  • כרטיסי קופת חולים אצלי בארנק באופן קבוע

מסמכים רפואיים מסודרים בקלסר, עם חוצץ לכל אחד...
    בקלסר בהתחלה יש תקיה עם פנקסי חיסונים של הילדים

• מכל כרטיס מגנטי יש לנו שניים - כך שלכל אחד מההורים יש כרטיס שלהן.
    לניירת הרפואית יש קלסר ולפנקסי חיסונים יש מקום מסודר אחר.
  • כרטיס קופת חולים בארנק שלי יחד עם הכרטיס שלי.
    מסמכים רפואיים בקלסר אחד עם חוצצים.
    פנקס חיסונים במגירה בשידת ההחתלה.

מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!

• ענבר איזה כיף לך שיש לכם שניים

• תודה תודה תודה

• הכרטיסים של שלושתנו אצלי בארנק
    פנקסי חיסונים במגירת בלאגן שלי
  • הכרטיסים אצלי בארנק.
    פנקסי חיסונים וכל שאר הניירת מסודרים יפה בקלסר ענק, בניילוניות לפי נושאים, כל פעם שולפת את המסמכים הדרושים.

• נוגעעעעעע...
    אני במכבי ויש לכולנו מגן זהב.
    כאשר מיכל נולדה והלכתי לרשום אותה, ביקשתי שיביאו לי 2 כרטיסים כדי שלבעלי גם יהיו.
    נתנו לי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה