-
בעיקרון יש, לא כולל בתי ספר = הסייעות אמורות לשבות, עדיין לא יודעת מה יהיה אצלנו בעיר ומה יהיה על החינוך המיוחד....
-
-
באסה שביום רביעי שביתה אבל אי אפשר לדעת עד הרגע האחרון מה יהיה בסוף
אבל באמת כבר לא משנה לי שחר גם ככה בבית וגם מחר יהיה כי הוא עוד חולה, אז עוד יום בבית עם אמא לא יקרה כלום
-
-
כי צריך לשמור על ההורים בנוסף לילדים
-
ראיתי קודם בחדשות שיש שביתה..גם במעונות ויצו ואמונה ..
יום כיף עם אהוד
-
בגן שלנו אין אף פעם שביתה כי הוא שייך לעמותה
-
ילה שישבתו ושאולי עד שאני אחזור לעבודה כבר יהיה הסכם שכר חדש ואני ארויח יותר מ100 שקל בחודש.
-
צ'- מקווה בשבילך!!!
-
איזה בעסהההההה
-
איזה חוצפה עם כל השביתות האלה מה יהיה לא חושבים שיש אנשים שעובדים במגזר הפרטי ולא יכולים כל שני וחמישי לקחת משהו בתשלום שישמור להם על הילדים זה עולה לי כסף והרבה ואין לי ימי חופשה כי נגמרו לי אפשר לחשוב כמה ימים חופשה יש במגזר הפרטי.
כבר לא נשאר משכורת אולי גם המגזר הפרטי ישבות ממש חוצפה.
-
בגנים רק הסייעות שובתות?
-
רחל בעייני חוצפה שאני מרויחה פחות ממינימום ומקבלת השלמת הכנסה כל חודש ואני עם תואר ראשון. אז כן מגיע גם לנו לשבות כי רק ככה אנחנו משיגים משהו.
-
למה זה מפריע לי ? זה מאוד קשה להעביר יום שלם ללא הסייעת שמכירה את הילדים ויכולה באמת לעזור. יודעת איפה כל דבר ומה צריך לעשות ומתי.
מעבר לכך שאנחנו שומרות על פרטיות הילדים (ילדים עם קשיים וכו') וכאשר נכנס הורה לגן כל הפרטיות הזאת נאבדת
-
צ' את רצינית? לא מפריע לך העובדה ש'את' שובתת עולה לאמא אחרת בכסף וזמן שלה?
תמר-
-
לא אמרתי את זה. אמרתי שקשה לי להתפרנס ואבסורד שילדה לפני צבא שממלצרת בחופש הגדול מרויחה כמוני או יותר. ואת יודעת מה? אם לאותה אמא לא אכפת ממני אז גם לי לא אכפת ממנה
-
צ' - את עובדת קבלן? חשבתי שאת עובדת הקופ"ח....
-
אני עובדת של משרד הבריאות.
-
אז את לא עובדת קבלן. את עובדת של משרד הבריאות.
עובדי קבלן הם עובדים של מעסיקים חיצוניים.
-
צ' לא אמרתי שהנושא של עובדי קבלן לא מוצדק כל אחד צריך בסוף להביא משוכרת הביתה אבל לא צריך לפגוע בנושא של ילדים ולפגוע בהורים אפשר לעשות שביתה בלי לפגוע בילדים ובהורים עובדים.
סליחה זאת החוצפה איפה האחריות של המדינה בית ספר בלי שמירה אני מתה שהבן שלי הולך לבית ספר ואין שמירה בשער.
אני נקרעת שאני צריכה לקחת את הילדה איתי לעבודה והיא משגעת אותי בצדק כי משעמם לה או שאני מביאה מישהי בתשלום ועולה לי כל היומית שלי אם לא יותר והחודשים האחרונים זה היה הרבה פעמיים סליחה מה לי נשאר מהמשכורת.
ולי אין את כל התנאים של עובדי ממשלה וכו'. אין לי לא משכורת שלוש עשרה, אין לי ביגוד והנעלה, אין לי קופות גמל וקרנות השתלמות יש לי אך ורק משכורת שמהרגע הראשון שאני מתחילה לעבוד זו כבר ארבע שנים אותו הדבר ושמבקשים העלה אומרים לך המצב קשהההה וזהו אבל את צריכה להיות עובדת מושלמת ולעשות הכל.
אז נכון אני בחרתי מבחרתי המלאה לעבוד עד השעה 13:00 כדאי להיות עם ילדיי בצהריים ולהעניק להם ארוחה חמה בבית ולא בצהרון ושבעלי יקרע את התחת והמשכורת שלו היא שמכניסה את הרוב אבל בשביל זה הוא צריך לעבוד מהבוקר ועד עשר בלילה כל יום אבל זה בחירה שלנו אין מה לעשות.
אבל אני אם אני לא יגיע לעבודה או יגיד משהו יכולים לפטר אותי ולא במשרדים הפרטיים אין מי שיגן עלינו אז זאת חוצפה לשתק את הכל שיש גם ככה יותר מדי ימי חופשים לילדים.
רחל
-
אני לא התוכחתי עם זה. ברור לי שאם הייתי בנעליים שלך הייתי מתעצבנת גם. תארי לך מה עושה שלשת רבעי מדינה בגלל שהרכבת מושבתת.......
אבל לצערנו רק ככה משיגים דברים