פוטושופ - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בברית הצטלמנו בעלי אני טל ואיתן ושחר היה בקריז ולא רצה להצטלם. אני רוצה איכשהו להכניס אותו לתמונה יש מישהי שיכולה לנסות?

4 תגובות
עמוד 1
  • כרגע המחשב שלנו לא מחובר ולא עובד עדין, אבל אם תרצי כשנעבור בית אז אשמח לעזור

• צ'
    גם לי היו תמונות שרציתי לשלב...
    פניתי ליערה, ואני חייבת לומר לך שהיא פשוט אלופה!!!!!

• גם אצלינו היו קטעים עם שקד בברית יהב והיא בכלל לא הסכימה להיכנספנימה ורק היתה בחוץ ולי לא היה ראש אליה בכלל אבל בסוף יצאו כמה תמונות מעטות שלה ספונטניות והצתערתי שאין לנו תמונה כל המשפחה אבל מה לעשות
  • המממ רציתי שיהיה לי ליום חמישי כי אני צריכה להביא תמונה לגן לכבוד יום המשפחה. טוב מקסימום נביא משהו אחר ובכל מקרה אני רוצה לנסות לשלב את שחר גם בשביל שתהיה לנו תמונה משפחתית. אז נגה כשתעברי דירה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה