-
מתוקה... שולחת לך
-
האל חשב וחשב, איך אוכל להשביח את האישה? איך אוכל לגרום לה להיות עוד יותר טובה?
בדק האל -הוסיף לה חולשה לילדים מתוקים,
הוסיף לה כוח לוותר לאחרים.
הוסיף לה את היכולת להמשיך גם כשרע,
הוסיף לה את האומץ לבלוע צעקה,
הוסיף לה חשיבה עמוקה ועין חדה,
הוסיף לה רגש למחר ורגש למשפחתה,
הוסיף לה אהבה ויהי מה,
וכשסיים מלאכתו
קרא לה - אמא !!!*****
**
**
**
www.2all.co.il/web/Sites/2007-8
-
-
נסיכה מה שמו ושמך? בלי נדר אדליק נר ואגיד תהילים.
אני בטוחה שהקב"ה יוציא אתכם מאפילה לאור גדוללללללל
נס פורים
-
נשמה, בעלי הרגע הזכיר לי שמחר הוא קבע עם חברים ללכת לשיעור תורה
הוא יבקש מהרב שיקריא את שמו של הילד לרפואה שלמה מהרה בלי נדר.
תשאירי לי פה את השם שלו ושלך
הכל יהיה בסדר בעזרת ה' בקרוב
-
תודה על העידוד...זה מחזק לדעת שיש איפה לפרוק.....
עדין אין לו שם,הוא נולד רק אתמול לכן אם רוצים להתפלל אומרים הרך הנולד בן רותם...
אתזה גם אני לא ידעתי ולצערי חידשו לי...
תודה ולילה טוב...
"אין בעולם אהבה כמו אהבה של אמא..."
-
אני מחזיקה לכם אצבעות
-
מחזיקה לכם אצבעות ושולחת חיבוק גדול
[center]
-
אוי מאמי הלווווווואי שיצא מהמצב במהרה!!!!!!!!
-
אוי ממי כל כך קשה
אתם חייבים להיות מאוחדים וחזקים כרגע אין לכם ברירה - זה לא הזמן להישבר עד כמה שקשה
מתפללת ומקווה שבקרוב מאוד תצאי בידיים מלאות מבית החולים
-
נסיכים שלי אוהבת אתכם....!!
-
מאמי מתפללללת שבעז"ה תצאו הביתה במהרה בידיים מלאות
-
שאלוהים יתן לכם כוחות להתמודד עם זה!
-
-
מתפללת בשבילך
מי שיכולה, שתקרא כמה דקות מצרפת תפילה לרפואה שלמה.
מִי שֶׁבֵּרַךְ אֲבוֹתֵינוּ וְאִמוֹתֵינוּ אַבְרָהָם יִצְחָק וְיַעֲקֹב, מֹשֶׁה וְאַהֲרֹן, דָּוִד וּשְׁלֹמֹה, שָׂרָה רִבְקָה רָחֵל וְלֵאָה, הוּא יְבָרֵךְ וִירַפֵּא אֶת כָּל חוֹלֵינוּ (שמות הזקוקים לרפואה) בַּעֲבוּר שֶׁאֲנַחְנוּ מִתְפַּלְלִים לְהַחֲלָמָתָם. בִּשְׂכַר זֶה הַקָּדוֹשׁ בָּרוּךְ הוּא יִמָּלֵא רַחֲמִים עֲלֵיהֶם לְהַחֲלִימָם וּלְרַפְּאֹתָם וּלְהַחֲזִיקָם וּלְהַחֲיוֹתָם וְיִשְׁלַח לָהֶם מְהֵרָה רְפוּאָה שְׁלֵמָה מִן הַשָּׁמַיִם, עִם כָּל חוֹלֵי יִשְׂרָאֵל, רְפוּאַת הַנֶּפֶשׁ וּרְפוּאַת הַגּוּף, מִלִּזְעוֹק וּרְפוּאָה קְרוֹבָה לָבוֹא, הַשְׁתָּא בַּעֲגָלָא וּבִזְמַן קָרִיב וְנֹאמַר אָמֵן.
ה’ ה’ אל רחום וחנון ארץ אפיים ורב חסד ואמת נוצר חסד לאלפים נושא עוון פשע וחטאה ונקה, לךָ ה’ הַגּדֻלָּה והַגּבוּרָה והַתִּפְאֶרֶת והַנֵּצַח והַהוֹד כִּי־כֹל בַּשָּׁמַיִם וּבָאָרֶץ. לךָ ה’ הַמַּמְלָכָה והַמִּתְנַשֵּׂא לכל לרֹאשׁ:
ואתה בידך נפש כל חי ורוח כל בשר איש. ובידך כח וגבורה לגדל ולחזק ולרפאות אנוש עד דכא, עד דכדוכה של נפש ולא יפלא ממך כל דבר, ובידך נפש כל חי. לכן יהי רצון מלפניך האל הנאמן אב הרחמים הרופא לכל תחלואי עמך ישראל הקרובים עד שערי מות, והמחבש מזור ותעלה לידידיו, והגואל משחת חסידיו, והמציל ממות נפש מרודיו, אתה רופא נאמן. שלח מרפא וארוכה ותעלה ברוב חסד וחנינה וחמלה
לנפש פלוני בן פלונית, לרוחו ונפשו האומללה, ולא תרד נפשו לשאול, ותתמלא רחמים עליו להחלימו ולרפאותו ולהחזיקו ולהחיותו כרצון כל קרוביו ואוהביו, ויראו לפניך זכיותיו וצדקותיו, ותשליך במצלות ים כל חטאתיו, ויכבשו רחמיך את כעסך מעליו, ותשלח לו רפואה שלימה רפואת הנפש ורפואת הגוף, ותחדש כנשר נעוריו, ותשלח לו.. ולכל חולי ישראל מרפא ארוכה, מרפא ברכה, מרפא תרופה ותעלה, מרפא חנינה וחמלה, מרפא ידועים וגלוים, מרפא רחמים ושלום וחיים, מרפא אורך ימים ושנים טובים, ויקוים בו (בה) ובכל חולי עמך ישראל מקרא שכתוב על ידי משה עבדך נאמן ביתך, ויאמר: אם שמוע תשמע לקול יהוה אלהיך והישר בעיניו תעשה והאזנת למצותיו ושמרת כל חקיו כל המחלה אשר שמתי במצרים לא אשים עליך כי אני יהוה רופאך: ועבדתם את אלהיכם וברך את לחמך ואת מימיך והסירותי מחלה מקרבך: לא תהיה משכלה ועקרה בארצך את מספר ימיך אמלא: והסיר יהוה ממך כל חולי וכל מדוי מצרים הרעים אשר ידעת לא ישימם בך ונתנם בכל שונאיך: ועל ידי עבדיך הנביאים כתוב לאמר ואכלתם אכול ושבוע והללתם את שם יהוה אלהיכם אשר עשה עמכם להפליא ולא יבושו עמי לעולם: דרכיו ראיתי וארפאהו ואנחהו ואשלם ניחומים לו ולאבליו: בורא ניב שפתיים שלום שלום לרחוק ולקרוב אמר יהוה ורפאתיו: וזרחה לכם יראי שמי שמש צדקה ומרפא בכנפיה: אז יבקע כשחר אורך וארוכתך מהרה תצמח: רפאינו יהוה ונרפא הושיענו ונושעה כי תהילתנו אתה:
והעלה רפואה שלימה לכל מכות עמך ישראל ובפרט לפלוני בן פלונית רפואה שלימה לרמ"ח איבריו ושס"ה גידיו, לרפאות אותו כחזקיהו מלך יהודה מחליו, וכמרים הנביאה מצרעתה, בשם השמות הקדושים של שלש עשרה מדותיך, אל נא רפא נא לפלוני בן פלוני להקים אותו מחליו זה, ולהאריך עוד ימי חייו
חיים של רחמים, חיים של בריאות, חיים של שלום, חיים של ברכה, כדכתיב כי אורך ימים ושנות חיים ושלום יוספו לך, אמן סלה.
-
רותם. אני קוראת את הדברים שכתבת ובוכה. אני יכולה להבטיח לך שאף אחת פה לא מבינה אותך כמוני. ואני חלילה לא מזלזלת באף אחת, פשוט הייתי שם.
אני יודעת מה זה לראות את הילד שלך מונשם. אני יודעת מה זה שחייו תלויים על חוט השערה.
אני מאחלת המון בריאות, מחזיקה אצבעות ומתפללת.
באיזה בית חולים את?
אם את צריכה לדבר הפייסבוק שלי shimrit penkar liberman. אל תהססי.
-
יש לי צמרמורת
-
-
-
מקסימה!
אני מתפללת בשבילכם ומאחלת לכם החלמה מהירה, בריאות ורק טוב!
ליבי ותפילותיי איתכם, מקווה לשמוע מכם בשורות טובות, אמן ואמן.
-
-
[/center]
]
-
-
שהיה רפואה שלמה, התפלל בשבילו ]
-
אמן שהקב"ה יישמע את זעקותייך ואת התפילות של כולנו
ותחזרו הביתה בידיים מלאות
-
רפואה שלמה מאמי...
הרבה בריאות תחזרו הביתה בשלום וביידים מלאות במהרה
-
ממי אני ממש עם דמעות בעיינם ,שאלוהים יישלח לו בריאות ושתצאו מהמצב הזה כמה שיותר מהר........
-
מחזיקה לכם הרבה
-
האהבה שלך תחזק אותך ואת תינוקך,אני מאוד מאמינה שאהבה וחום,שילד חש מהוריו מסייעים לו
-
אני מאחלת לו רפואה שלמה שבעזרת השם יבריא
מחזיקה לך אצבעות ומתפללת למענו
נסיך קטן שלנו אבא ואמא מחכים לך
-
מאחלת לו רפואה שלמה.
-
קשה לשמוע כזה דבר אמן שיבריא מהר ויתחזק ותחזרו הביתה עם ידים מלאות ובריאות אמןן
-
ווואוו קשה לשמוע,
אני מבטיחה לקרוא תהילים,
מה מצבו היום? יש שיפור?
-
אני כבר קראתי היום תהילים בשבילו
בע"ה אני ימשיך בלי נדר לקרוא עבורו יום יום עד שיצא מזה בע"ה
-
בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!
שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!
באהבה, ליאת.
-
-
יהיה טוב בע'ה מאמי!
תוספת מדהימה למשפחתנו!
-
רפואה שלמה..