עדכון..לא אופטימי במיוחד... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • טוב אז אחרי יום קשה אני מעדכנת...
    המצב הידרדר עוד הוא מורדם ומונשם,ומלא בצינורות וחוטים...
    אין לי מושג איך לתאר לכן את ההרגשה הזאת שאני כל כך ציפיתי ללידה וזה הסתבך ככה והוא במצב כל כך קשה..
    בעלי ממש שבור ואני זאת שצריכה להתמודד בנוסף על התאוששות הלידה את הלעמוד מול הרופאים ולראות את הבן שלי סובל כל כך...
    אני שבורה לגמרי..המה שאני מנסה לחזק את עצמי ולהתפלל אני לא שולטת בדמעות ולא מפסיקה לבכות..
    במצב הרפואי שלו יש לו רק או להשתפר או חס וחלילה לכיוון הדני,אנחנו במצב מאוד תלוי..
    אנסה לעדכן בהמשך,ובאמת כל מי שיש לה את הכמה דקות האלה להתפלל עליו ולהגיד איזה פרק תהילים שהוא יחזיק וישאר איתי ושאלוקים יתן לי צ'אנס להיות אמא שכל כך חיכיתי.....
    "אין בעולם אהבה כמו אהבה של אמא..."
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה