בוקר טוב... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מה קורה בנות ?
    קצת שיתופים..לא קשורים אחד לשני..

אתמול אמא שלי נפלה באמבטיה ושברה את הכתף...
12 תגובות
עמוד 1
  • החלמה מהירה לאמא שלך
  • עדידה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

החלמה מהירה לאמא שלך
  • 1- החלמה מהירה לאמא שלך. כל הכבוד לך שאת ככה עוזרת להם!
    2- איזה חברה עם חברים כאלה לא צריך אויבים
  • תודה
  • עדידה.... אני מגיעה לשם בלי אוראל. הוא נשאר עם אמא שלי .
    ואני לא יכולה לבוא אליך כי אני צריכה להישאר שם לפעמים היא חוטפת קריזה ולא בא לה להיכנס אז אני חייבת להיות שם.....
  • אין לי בעיה אבל יש להם מה לעשות שם? שלא יתחילו לשבור את הקירות
  • קודם כל החלמה מהירה לאמא שלך
  • אבא שלי בן 50..הוא יכול היה לקחת אותה אבל אמר לי שאין לו כוח לדרמות שלה חח
    חפיף באמת שלא אכפת לי לעזור אני עושה את זה באהבה
  • עדידוששש

• רפואה שלמה לאמא שלך.
    וכל הכבוד שיכולת להגיד לאבא שלך שאת נחה היום בבית, לפעמים זה קשה לא לקפוץ לדום כשרוצים/צריכים אותך.
  • שאמא שלך תרגיש טוב
  • רפואה שלמה לאמא שלך
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה