היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי שוב, הבן שלי בן קצת יותר מחודש וחצי. ולא אוהב להיות בסל קל בזמן נסיעה אלא אם כן נרדם. הוא בוכה בהיסטריה כנל גם לגבי העגלה
יש לכן שיטות שיכולות לעזור?. תודה ענקית
3 תגובות
עמוד 1
מקלחות הוא אוהב?
לאחד הבנים שלי גם היה קטע שלא אהב נסיעות (בתור תינוק)... באיזשהו שלב זה פשוט עבר
אם את לא נוהגת תנסי לשבת ולבדר אותו עם רעשן. אבל את את נוהגת הכי טוב זה להתעלם (כן זה קשה מאד אבל עדיף שהוא יבכה ולא תעשו תאונה חו"ח). זה שלב שעובר. את הסל קל שלך בלי בסיס תנסי להטות אותו כדי שיהיה יותר בשכיבה אולי התנוחה מפריעה לו. התינוקת שלי מאד לא אהבה את הסל קל הרגיל (שיש באוטו של בעלי), אצלי באוטו יש סל קל שנשכב והיא אוהבת אותו. תבדקי עם חברה האם למישהי יש את הסל קל של מוצי הנשכב,תשאילי ותבדקי נסיעה אחת אולי זה מה שמפריע לו (אל תקני ישר כי הוא מאד יקר) [