אמצעי מניעה... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מישהי משתמשת/מכירה זה כמו טבעת מסיליקון שמחדירים לנרתיק ל21 יום מוציאים לשבוע ומחזירים שוב??? (חדש כמובן חחחח

11 תגובות
עמוד 1
  • מורני מאמי מה שלומך???
    פעם אחרונה שביקרת פה סיפרת שעוברת עליך תקופה קשה...

הכול בסדר מתוקה?? ומה עם אושרי???

בקשרר לטבעת לא שמעתי כי לא התעניינתי...
  • כן קוראים לזה נובה רינג השתמשתי בזה שנה ומשהו וזה מצויין... לא צריך להיות בלחץ כל יום כמו בגלולות פעם בחודש את שמה את הטבעת ומוציאה אחרי 21 ימים

]
    ]
  • ווואי מגניב לא שמעתי על זה

• [

• יסמין מאמי זה דרך הרופא נשים וכדי למשוך יותר מ21 זה נראה לי אותו עיקרון של הגלולות צריך להכניס אחד חדש

ליאת- תודה מאמי על הדאגה אני חזרתי הביתה לפני כשבועיים כרגע הכל בסדר מקווה שימשיך כך

• בעיקרון זה לא אמור להפריע אבל אם זה מפריע אפשר להוציא את הטבעת שלוש שעות ב24 שעות

]
    ]
  • לא שמעתי
  • יופי בובה שמחה לשמוע...
    מקווה שיהיה לך רק טוב
  • לפני שלוש שנים זה עלה לי 70שח לחודש..
    בחודש הראשון היה לי חודש עם דימום ואחרי זה הסתדר והדימום היה ממש רגיל כמו עם גלולות

]
    ]
  • 70 ש" לחודש....? כבר עדיף גלולות או התקן
  • זה יקר בגלל זה אני עם ההתקן מירנה עכשיו !!! אני הכי מרוצה ממנו

]
    ]
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה