לחץ חרדות וכל מה שמסביב... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי, אני דיי חדשה פה.. אני רוצה להתייעץ כדי לדעת האם אני החרדתית היחידה ואם בכלל יש סיבה לדאגה, אני בהריון ראשון בשבוע 14 וחוץ מהמשפחה הקרובה לא סיפרנו לאף אחד, ביינתים עשיתי רק שקיפות עורפית שברוך השם יצאה תקינה אבל אני מתה מפחד מכל הבדיקות הבאות, ובעיקר בגלל זה אני לא רוצה לספר לאף אחד כי אני לא יודעת מה יקרה..כל בדיקה מביאה איתה עוד דברים לפחד מהם.. אני כל היום במחשבות ובחרדות וכבר לא יודעת איך להרגיע את עצמי..
6 תגובות
עמוד 1
  • מאמי תחשבי חיובי כל הזמן למה לחשוב שלילי חס ושלום
    זה נורמלי הפחדים אבל חבל לחיות בפחדים לשווא

שיהיה בקלות תקין ורק בשורות טובות

• ממש ממש לא!

עד שבוע 12 הייתי הבן אדם הכי חרדתי ביקום (עד שעשיתי שקיפות)... אבל אז הייתי צריכה לחכות עד הסקירה וגם אז היו לי סרטים וחרדות...
  • הלחץ טבעי לחלוטין, אני לא מכירה אחת שעברה הריון שלם בלי לחצים וחרדות, אפילו כשמדובר בהריון שני או שלישי...
    אין מה לעשות, ההורמונים מחרפנים אותנו כנראה
  • מאמי, את ממש ממש לא היחידה!

זה טבעי לחשוב ואני בטוחה שרובנו עברנו (ועוברות) את זה..

תנסי לחשוב חיובי ולזכור תמיד שהריון זה משהו טבעי ושהגוף יודע יופי מה לעשות!
  • בובה קודם כל מזל טוב ובשעה טובה..
  • מאמי אני עד הלידה הייתי חרדה, התפללתי שהכל יהיה בסדר ושיצא לי תינוק בריא ושלם..
    זה טבעי ונורמלי אבל תנסי להרגיע את עצמך כי זה לא הכי מומלץ להיות בחרדות.. לא בריא לנפש...

העיקר שהכל יהיה תקין!!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה