אני מסתבכת....עם השינה והמוצץ - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מיכל ישנה רק על הבטן. כן...גם בלילה.
    אני מתחילה להרגיל אותה למוצץ...
    אחרי שהנקתי אותה והיא רגועה, היא משחקת בעריסה.....- כאשר שוכבת על הגב.
    וכאשר מתחילה לקטר מעייפות... אני עומדת לידה, מבלי שתראה אותי, ואז מחזיקה לה את המוצץ צמוד לפה.
    אחרי כמה דקות היא כבר תופסת אותו ולא מוציאה אותו ואז נרדמת. איתו בפה.

למה היא לא ישנה טוב על הגב?
    כי כל כמה דקות יש את הרפלקס הזה של להזיז את הידיים לצדדים ולהתעורר בבהלה ובכי.
    מה שלא קורה כאשר היא ישנה על הבטן.
    אני לא מצליחה להרדים אותה על הבטן עם המוצץ.
    מה עושים?

איך להרגיל אותה לישון על הגב... "לעטוף" אותה עם שמיכה- כמו שעושים לתינוק שנולד?
    עם ידיים צמודות לגוף, שלא תזוז?
13 תגובות
עמוד 1
  • לקשור זה נשמע לא נעים, לעטוף- נשמע יותר טוב..
    [
  • שתישן על הבטן...
    יש ילדים שפשוט יותר נוח להם לישון על הבטן.
    כנראה לא שיננת מספיק חזק את ההנחיות של משרד הבריאות כשהיא הייתה בבטן והיא לא למדה אותן טוב ולא יודעת שהיא אמורה לישון על הגב.
    למיכל שלי היה את הקטע הזה שהיא מעירה את עצמה עם התזוזות ורק על הבטן (וכשאני מחזיקה לה את האיברים הנעים) היא יכלה להרדם.
    גם איתן ישן על הבטן

• אני לא הייתי מאפשרת לה לישוןעל הבטן. אני לא אכנס לסטטיססטיקות מפחידות אבל יש סיבה להנחיות. היא צריכה להתרגל. עם האמצעי שלי הייתי מאפשרת לו לישון על הבטן ואחרי שעה הופכת אותו עד שהוא התרגל.

• [
  • לא...לא נפגעתי..... את צודקת...ובגלל זה שיניתי.
  • לי היה הפוך
    ינאי רצה לישון רק על הגב ודי התבאסתי מזה כי:
    שינה על הבטן הרבה יותר טובה כשיש נזלות ובכלל נוזלים...לא תורם לשיעול לישון על הגב
    הוא התרגל לישון כשהראש רק לצד אחד ואחכ היה הרבה בפיזיו תרפיה כי נחלש לו עוד יותר השריר בצד אחד בצוואר
    צד אחד של הראש קיבל צורה שטוחה יותר\
    בקיצור אם את שמה בייבי סנס אין שום מניעה לשינה רק על הבטן, עדיף בעיני
    תנסי לשים מוצץ ואז טיטול בד מגולגל שלא יתן למוצץ ליפול..כמובן להשגיח
  • שולי התכוונה בהומור שאף ילד לא נולד עם חוברת הוראות
  • אין לי בעייה שתישן על הבטן -כל עוד היא ישנה טוב
  • אנח הרגל ו למוצץ מההתחלה וגם לישון על הבטן
    כשהראש על הצד אני שמה לה מוצץ
    וז שהיא מסובבת תראש היא מרימה אותו קצת ומסתובבת עם המוצץ
    עד שהיא נרדמת ויורקת אותו

• הא, בקטע שהמוצץ נופל?
    חשבתי שאת לא רוצה שתישן על הבטן.
    כן, זה בעיה, אבל יקח לה קצת זמן (ולך כמה לילות של לקום בלילה להחזיר את המוצץ) והיא תלמד לסובב את הראש יחד עם המוצץ

• נכון לעכשיו- שתירדם עם המוצץ על הגב... נראה איך נעבור לבטן
  • ויתרת מהר
  • יהב גם ישן רק על הבטן ואצליך זה מצב טוב עוד יהב דורש והתרגללהירדם רק בידיים שלי בטן לבטן ורק כשהא ישן חזק אני יכולה להעביר אותו. לגבי המוצץ נכון בהתחלה הוא נפל כשמסובבים מצד לצד את הראש ולאט לאט הוא למד לשמור בפה אבל גם עכשיו הוא דיי זורק ולא תמיד זקוק לו וחצי לילה בערך הוא על הבטן וכשהוא מתעורר לאכול כבר על הגב ובפירוש לא נוח לו ובוכה לי כל שעה בערךו גם בעגלה לא נוח לו לישון יותר מידי כי הוא על הגב

המסנג'ר שלי: [email protected]
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה