שלום בננות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מלא זמן לא היתי כאן ואני לא יודעת כמה מכן זוכרות אותי אבל רציתי לעדכן שאני בהריון בשבוע 36 והודיה כבר בת שנה עוד שבוע ואני ממש מפחדת מהלידה ככל שזה קרב אני יותר ויותר מפחדת, ורציתי לשאול אתכן אם מישהי עברה דבר דומה שהיא ילדה בהפרש כל כך קטן מהלידה הקודמת ואיך היא הסתדרה עם 2 תינוקים ביחד,הודיה רק עכשיו התחילה לזחול.
5 תגובות
עמוד 1
  • שיהיה בשעה טובה בקלות בידיים מלאות

לי כרגע יש ילד אחד כפרה עליו אז אני לא כ"כ יודעת לענות לך על השאלה

• תודה יסמין, איך זה יכול להיות שנעלם לי הסרגל? נטלי את יכולה לעזור לי לחדש חתימה וסרגל?
  • אחותי עכשיו ילדה גם באותו רווח של כמעט שנה הקטנה שלה כבר בת שבועיים.
    ולפני זה יש לה תאומים.
    היא טוענת שעכשיו יותר קל לה מאשר התקופה שהתאומים היו קטנים.
    זבה אמנם קשה והיא נעזרת הרבה במשפחה אבל מתמודדים עם זה

• לי יש הפרש של 15 חודשיים, הקטן כמעט בן חודשיים בהתחלה היה קשה נעזרי הרבה בבעל ובמשפחה וגם עזרה בתשלום. מאוד פחדתי בהתחלה שגילנו על ההריון ,אבל בסה"כ זה כיף הבת שלי כל הזמן אוהבת להסתכל עליו מחפשת אותו הוא לא בעריסה. שיש מזג אוויר יפה אני מוציאה אותם החוצה ביחד זה מאוד עוזר לי לצאת קצת החוצה.
    בהצלחה

]

• ברוכה השבה
    סורי אני לצערי לא זוכרת אותך - עימך הסליחה
    וסליחה פשוט צרם לי - אומרים תינוקות

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה