היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי יקירות, יש לי שאלה, משהי נעזרה במהלך הטיפולים או הניסיונות להרות, בדיקור סיני? שמעתי ממש דברים טובים ורציתי לאשר איתכן... בכל אופן אם צריך לעשות את הדיקור לפני הביוץ? אחרי הביוץ? בזמן המחזור החודשי? (יש לי רירית קצת דקה)...
תודה רבה מקסימות
אמה
11 תגובות
עמוד 1
היי אמה, אני עושה דיקור בצפון וכמובן שיש פה בפורום את כינרת שהיא מדקרת מס' 1 באזור המרכז. לדעתי זה עושה פלאים זה גם עוזר לרירית.
מאיפה את?
בקשה לעיבוי הרירית הייתי מציעה לך גם לאכול סלק אדום כל יום קופסא קטנה הבנתי שזה מאד עוזר - למרות שאין איזה מחקר רפואי...
מיטל
היי מיטלי,
תודה רבה על התשובה... מתי את עושה את את דיקור? לפני ביוץ, אחרי או במהלך כל החודש? לגבי הסלק - שמעתי על זה ואני אכן אנסה החודש לאכול קצת למרות שאני לא ממש אוהבת... חחח אני כרגע גרה במודיעין ... אם משהי מכריה מדקרת טובה באיזור אני אשמח
אמה
היי,
אני עושה טיפולי הפריה - אבל מה שאני יודעת זה שעושים לפני הביוץ טיפול מסויים להכנת הרחם וזרימה טובה של הדם ואחרי לחיזוק הרחם בלבד...
אבל אני לא מומחית אז זה רק לפי מה שאני שומעת...
בהצלחה...
מיטל
היי אמה, אני עברתי דיקור בשנה הראשונה לניסיונות התחלתי בקופה ועברתי מהר מאוד למדקרת פרטית.זה לא עזר לי להיכנס להריון (אני עדין כאן ) אבל בהחלט הקל על תופעות ההרומונים ואיזן אותי מאוד ,יצאתי משם ממש חדשה וזה שווה את זה הלכתי אליה פעם בשבוע . בהצלחה
היי אמה,
אני כשנה בתהליך של טיפולי פוריות, החודש עשיתי דיקור לראשונה לפני ההחזרה ואחרי, והחודש הוא החודש המאושר בחיי, בו נקלטתי סוף סוף! אין לי ספק שהדיקור עזר לי להיכנס להריון!
המון בהצלחה!
" אין כישלון הנחשב לכישלון, אלא אם כן נכשלת בלהמשיך לנסות..."
אגב, אם את מהמרכז ממליצה בחום על כנרת!!! " אין כישלון הנחשב לכישלון, אלא אם כן נכשלת בלהמשיך לנסות..."
תודה רבה בנות
אמה
לי לא עזר כשעשיתי.
התחלתי החודש לראשונה כי גם שמעתי שזה עושה ניסים ונפלאות.
גם לי עזר שעשיתי :)
בהצלחה!!!!
יום נפלא
אפרת
גם אני עושה טיפולי דיקור,מרגישה שזה משחרר את הלחץ ,כי אני בסטרס הסטרי,ממליצה בחום ,וגם אני מטפלת אצל כנרת המקסימה