אין לי כח - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • עד כמה הילדה הזאת יכולה להיות עקשניתתתתתתתתתתתתתת

10 תגובות
עמוד 1
  • מאמי....
    קודם כל מליון
    [

• רק שתדעי לך,בכנות,שאת הכי בסדר בעולם! את עושה את הכל מצויין,זה ברור לי.
    ילד,אבל,עם כל הכבוד לצעצועים,אוהב להתפתח,דרך כך,שהוא נמצא בסביבה-אנושית. את הכי מעניינת את תאיר יותר מכל דבר אחר,לשם ההתפתחות שלה.

לנו יש 2 כלבות,שנעמה אוהבת לשחק איתן.
    אבל אין כמו חברת-ילדים לנעמה,אני רואה כמה זה משפיע עליה לטובה.
    ואז כשהיא מגיעה הביתה,היא גם אוהבת להעסיק את עצמה לבד.

הכי טוב בעיני,אם היית מוצאת אמא+תינוק בגילאים האילו למיפגשים בבקרים ו/או אחה"צ...מבחינתי גם להעביר את כל-היום ביחד עד שהבעלים חוזרים.

חבל שאנחנו לא-שכנות,עם כל פער-הגילאים שכרגע,זה היה מושלם!

• אין לי הרבה עצות בשבילך... כי גם הקטן שלי רוצה אותי צמוד אליו כל הזמן

מקווה בשבילך שעם הזמן זה השתנה

• אולי תנסי לשים לה מולה מראה?
    תצחקייייי אבל למדתי שנהוראי אוהב לדבר עם עצמו

• תודה בנות אני מקווה שזה ישתנה בקרוב
    כי אני ממש מותשת

• גם אריאנה היתה ככה בחודשים הראשונים והיא גדולה מתאיר בחודשיים בסך הכל, אבל באמת ברגע שהיא נהייתה יותר ניידת, ולמדה לזחול לא מזמן ולשבת היא נהייתה יותר עצמאית והיא למדה להעסיקה את עצמה עם צעצועים.
    בגיל 5 חודשים כמו שאמרו לפניי את הכל בשבילה ודרכך היא מכירה את העולם, כשהיא תלמד שהיא מסוגלת להתנייד במרחב בכוחות עצמה היא גם תשחרר אותך יותר.

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה