עזרה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות מישהי מאזור ראשון יכולה להמליץ לי על רופאת נשים טובה? הרופאה שלי לא יכולה לקבל בחודש הקרוב ואני חייבת לגשת כמה שיותר מהר לרופאת נשים..ועוד שאלה- זאת בעיה אם אני רוצה ללכת לרופאת נשים אחרת?

7 תגובות
עמוד 1
  • אני לא מהאזור שלך אני לא מכירה סוריי

אבל רופא אפשר להחליף כל רבעון - את יכולה להחליף רופאת נשים אין שום בעיה

שיהיה בהצלחה ותעדכני

• במכבי את יכולה ללכת לאיזה רופא שבא לך...... לא צריך לחכות רבעון ולא נעליים...
    תבררי במוקד שלכם..

• שירה יש רופא בשם שבתאי קונפורטי שמקבל מאוחדת ועוד קופת חולים אין לי מושג מהי יש לו קלינקה פרטית . ויש עוד אחד של מאוחדת שמקבל בפיקא קוראים לו זילבר אורי
    שירה איך את מופיעה בפייס?
  • כשגרתי בראשון היתי אצל ברנן רפאל, רופא טוב אבל התורים אצלו בלת נסבלים!
    מה שהיה טוב שהוא צמוד לקניון הזהב, ואפשר להתקשר למזכירה שלו והיא אומרת כמה זמן איחור יש בינתיים מבזבזים בקניות
    [

• ממש לא בעיה את יכולה לקבוע תור לרופאה אחרת
    אחרי הלידה טיפלו בי 2 רופאי נשים שתימרנתי בינהם
    רציתי את הטוב ביותר רציתי ששניהם יבדקו אותי למרות שרק אחד מהם הוא הרופא נשים שלי

• תודה בנות

• לא משם אבל הבנות ענו

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה