שאלת סקר ביטוח רפואי וקופ"ח - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אם יש לנו ביטוח רפואי מורחב כולל השתלות וניתוחים ותרופות, יש טעם לעשות ביטוח משלים גם בקופ"ח (מאוחדת)? אנחנו בהתלבטות עכשיו.

אז....

1. באיזה קופ"ח את? מרוצה?
    2. האם יש לך ביטוח רפואי משלים? (עדיף, מושלם, זהב וכדומה)
    3. איזה משלים יש לך אם כן? (יש 2 דרגות, לדוג במאוחדת- עדיף, ושיא) וכמה את משלמת עליו?
    4. עד כמה את מרוצה מהביטוח המשלים? (ולמה עשית בכלל...)
    5. ניצלת אותו? ואם אפשרי אז לפרט- (דוגמאות) עבור מה ניצלת?

תודה!!

3 תגובות
עמוד 1
  • 1. באיזה קופ"ח את? מרוצה?
    2. האם יש לך ביטוח רפואי משלים? (עדיף, מושלם, זהב וכדומה)
    3. איזה משלים יש לך אם כן? (יש 2 דרגות, לדוג במאוחדת- עדיף, ושיא) וכמה את משלמת עליו?
    4. עד כמה את מרוצה מהביטוח המשלים? (ולמה עשית בכלל...)
    5. ניצלת אותו? ואם אפשרי אז לפרט- (דוגמאות) עבור מה ניצלת?
    1. אני במכבי ומאוווווד מרוצה!!
    2. יש לי מגן זהב
    3. משלמת משהו כמו 36 בחודש
    4. כן, זה מעולה כל מה שרציתי עד היום קיבלתי...
    5. לא יודעת מה כלול במגן זהב ומה לא.. אבל כל מה שביקשתי היה לי סבסוד כמו מכשיר אנהלציה לילדה, מכשיר אדים ועוד..

• 1-איזה קופת חולים אני.. "כללית"
    לא כל כך מרוצה בגלל שבגללם עברתי רשלנות אם אני נשארת שם זה רק בגלל רופא אחד.
    2- יש לי ביטוח משלים "פלטינום"
    3-ראי ערך 2

• 1. אני במכבי ואני מאוד מרוצה !
    2. יש לי מגן זהב
    3. אני משלמת משהו כמו 40 שקל פלוס כשיש ביקורים אצל רופא וכו זה 7 שקל לביקור ברבעון אם אני לא טועה
    4. אני מרוצה
    5. יש הנחות על טיפולי שיניים 25% + פעמיים שיננית בשנה ב50 %
    ושיננית במכבי זה חצי שעה טיפול ( חברה שלי שיננית אמרה בקופות אחרות זה 20 דקות ואמרה לי שזה ממש משנה כי זה מאפשר ניקוי יותר יסודי)
    למשל משטח מהנרתיק לוקחים בחינם אמרו לי בקופות אחרות עולה כסף
    השתתפות בבדיקות הריון בקופה ממש נמוכות .....שמעתי מחברה שעל סקירה שניה בכללית היא שילמה 800 שקל ואני 25.
    יש זכאות ל 16 טיפולים במכבי טבעי ב 50% הנחה לחברי זהב ועוד דברים שאני לא זוכרת אבל מופיעים באתר מכבי.
    יאמר לזכותם של מכבי !!!!!! ואני חושבת שהם היו גדולים בקטע הזה!!
    אבא שלי היה צריך לעבור ניתוח שאין הרבה ניסיון בארץ בתחום, הוא פנה לחברות ביטוח שהוא מבוטח בהם ולמכבי בבקשה לעזור לו למממן בחול את הניתוח, החברות ביטוח איך לא דחו את טענותיו כמה פעמים בטענות שיש מגוון תחלופות בארץ ושוב מומחה בתחום אמר לא בארץ !
    בסוף אבא שלי נסע לחול לעבור את הניתוח באופן פרטי כשהוא חזר מכבי הודיעה שהיא תתן לו החזר וביקשה את כל המסמכים...אבא שלי קיבל החזר על הניתוח על הוצאות נסיעה שלו ושל מלווה ( אמא שלי)
    אני אחרי דבר כזה אמרתי שאני לא עוזבת את מכבי
    כמו שאתן מבינות לא מדובר בסכום פעוט!
    הלן

נסיך קטן שלנו אבא ואמא מחכים לך
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה