שאלת סקר ביטוח רפואי וקופ"ח - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אם יש לנו ביטוח רפואי מורחב כולל השתלות וניתוחים ותרופות, יש טעם לעשות ביטוח משלים גם בקופ"ח (מאוחדת)? אנחנו בהתלבטות עכשיו.

אז....

1. באיזה קופ"ח את? מרוצה?
    2. האם יש לך ביטוח רפואי משלים? (עדיף, מושלם, זהב וכדומה)
    3. איזה משלים יש לך אם כן? (יש 2 דרגות, לדוג במאוחדת- עדיף, ושיא) וכמה את משלמת עליו?
    4. עד כמה את מרוצה מהביטוח המשלים? (ולמה עשית בכלל...)
    5. ניצלת אותו? ואם אפשרי אז לפרט- (דוגמאות) עבור מה ניצלת?

תודה!!

3 תגובות
עמוד 1
  • 1. באיזה קופ"ח את? מרוצה?
    כללית, מרוצה מאד!
    2. האם יש לך ביטוח רפואי משלים? (עדיף, מושלם, זהב וכדומה)
    כן, יש לנו פלטינום, בעלי במכבי יש לו זהב
    3. איזה משלים יש לך אם כן? (יש 2 דרגות, לדוג במאוחדת- עדיף, ושיא) וכמה את משלמת עליו?
    משהון כמו 50 ש"ח על עצמי, הילדים עוד כמה שקלים
    4. עד כמה את מרוצה מהביטוח המשלים? (ולמה עשית בכלל...)
    מרוצה מאד! עשיתי מיד שגיליתי שאני בהריון....
    פייס: ortal_hori
  • אנחנו גם במיוחדת

ואין לי שם משלים...כי יש לי ביטוח רפואי חיצוני (משהו כמו שלך )
    אין טעם לעשות גם משלים בקופת חולים...כי זה בתכלס אותו דבר (כמובן אם את בודקת כיסוים/סכומי ביטוח וכו) ואין כפל ביטוח בבריאות...כל שלא תוכלי לנצל אותם פעמים (יענו לדגומא אם תלכי לרופא פרטי לא תוכלי לקבל החזר גם מקופת חולים וגם מחיצוני כי מן הסתם תצטרכי להציג חשבונית מקור )

• לנו יש במאוחדת, יש לנו שיא.
    ניצלנו ומנצלים הרבה, בעיקר להתפתחות הילד. אבל גם עשינו ניתוח פרטי וכמובן חוות דעת שניה. וטיפולי שיניים קצת.

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה