שאלת טילטול - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • כשבעלי חוזר הביתה אז הוא מקווצ'ץ את אוריאן ומעיף אותה למעלה - אתם יודעים למה אני מתכוונת ..משחק איתה.
    האם גם זה לא בסדר? מאז הספור עם התאומים אני מתכווצת בכל פעם שאני רואה את זה ..אבל אוריאן נראית שמחה, לא במצוקה או פחד..ובעלי , כמו גבר "את מגזימה"

עד איזה גיל ,אם יש דבר כזה יש סכנה בטלטול? בגיל שנה הם הרי מחזיקים את הראש, אז זה כבר בסדר ? לא צריך לפחד ? טוב כמובן שלא אטלטל לה את הצורה אבל מאז אני בסרטים אפילו מטלטול פשוט כמו שבעלי משחק איתה...
14 תגובות
עמוד 1
  • אין לי מושג מה הם עשו לילדים שלא נדע
  • אני שמעתי פעם שלא טוב להניף תינוק באויר מעל הגובה שלנו, לא זוכרת מה הסיבה, אבל אף פעם לא הרשיתי לאף אחד להניף את שקד (עד שהוא למד להתבטא, ואז זה כבר היה בידיים שלו
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!

• תודה .

• פייס: ortal_hori

• תודה לכולן . מיטל -כמובן שבעדינות ..לא בפראות , אחרת לא הייתי מחכה לשאול בפורום ...

אורטל - יש אנשים שחושבים ונוהגים אחרת - זה לא אומר שהם חיים בסרט . זה בעלי . נא לכבד בבקשה .
  • אז אני לא רואה שום בעיה...

גיסתי החדשה חוטפת היסטריה כל פעם שטיפה משתוללים עם הילדים
  • אני חושבת שזה בסדר
  • גם אני חשבתי שאלת TALTUL
  • גם בעלי עושה את זה עם הבנים והם מבסוטים כמובן שאני כל שניה אומרת לו "תזהר"
  • אם זה בעדינות ולא לזרוק אותה מטר באויר רחוק ממנו ולקוות לתפוס

• כל עוד הוא תופס אותה אחרי שהוא מניף אותה
    זה נראה לי בסדר
    "..ילדיכם אינם ילדיכם
    כי פרי געגועי החיים אל עצמם.
    באים הנה דרככם, אך לא מכם.
    חיים עמכם אך אינם שייכים לכם.
    תנו לילדיכם את אהבתכם, אך לא את מחשבותיכם.
    כי לא לכם הגיגיהם..."

מתוך "על הילדים"/חליל ג'ובראן
  • תראי, אני לא רוצה להפחיד אותך או משהו אבל קראתי כתבה בעיתון (בעקבות הסיפור על התאומים) שהיה כתוב שם שזה נורא מסוכן לטלטל תינוקות.
    הביאו שם סיפורים של אנשים שרק מתוך משחק, הניפו את הילדים באויר ואיבדו אותם לנצח או שהם לפחות הפכו לפגועי מח.
    היה כתוב שם שהמח שלהם עדיין לא לגמרי בשל, ויש לו עוד מקום בתוך הקופסא של העצמות של הגולגולת ואז המח מיטלטל בתוך הגולגולת ויכול להפגע ולהינזק.
    אני מאז שקראתי את הכתבה הזו לא מסוגלת להניף באויר אפילו את שושי כי אני לא יודעת באיזה גיל יוצאים מהסיכון.
    אני אנסה לראות אם אני יכולה להשיג את הכתבה הזו ולשלוח במייל למי שרוצה לקרוא (ולהביא לבעלה לקרוא) אני לא יודעת גם מה האחוזים של הסיכון אבל אני הפסקתי עם זה לגמרי, רק מהחשש הקל.

מירי, אמא לשלושה מדהימים!!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה