חופשה בלי ילדים - התייעצות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות בעלי רוצה להזמין צימר ויום ספא בחמי טבריה לשנינו.
    הוא רוצה שניסע למשוש בלי הבנות (ברור)
    עזבו שנפשית קשה לי, מה הן כל כך קטנות

12 תגובות
עמוד 1
  • לדעתי בשום אופן לא להפריד בינהן

• לא מסוגלת לחשוב על זה לצערי

• תראי, מצד אחד את צודקת שאת לא רוצה להפריד ביניהן...
    אבל מצד שני תחשבי על הצד של בעלך, גם הוא רוצה שאמא שלו תהיה חלק מהעזרה, ואני מאמינה שגם אמא שלו רוצה קצת זמן איכות עם הנכדה שלה.. אין לך מה לכעוס.. אם הוא היה מציע שתשימו את שתי הבנות אצל אמא שלו היית רותחת מעצבים, אז לפעמים להתחלק גם עם החמות זה בסדר וגם פיירי..
    תחשבי על זה..
    אבל אני מקווה בשבילך שבסוף יקרה מה שאת חושבת לנכון..
  • האמת שאני מבינה לליבך מאמי!
    תוספת מדהימה למשפחתנו!

• לדעתי לא להפריד..במיוחד שלהב תהיה יותר זמן בלעדיכם.

דברו איתי בפייסבוק

• בשום אפן לא להפריד שלא לדבר על לעזוב אותם.
    גברים לא מבינים את החיבור בין מאא לילדים שלה הם מבחינתם רוצים שקט ולעשות סקס בלי להפריע להם כי זה הראש שלהם.
    אני אמרתי לבעלי שכל עוד אני חיה אני לא עוזבת את הילדים שלי את הזמן הזוגי שלנו עושים בשעות הבוקר באיזה יום כיף עד שעה 16 וזה מספיק לדעתי.
    הילדים מרגישים את הנטישה וזה פוגע בהם.
  • גם אני אומרת לא להפריד.
    הוא כ"כ רוצה שחמותך תעזור- שתיקח את שתיהן וביום האחרון לחופשה שלכם תחזרו טיפה מוקדם ישירות לירושלים לבנות, תשנו שם ותחזרו כולכם בבוקר ככה שזה יהיה יומיים-שלושה אבל הן לפחות יהיו ביחד.
    חוץ מזה- ברור שקשה להיות בלעדיהם אבל חייב- אתם הורים כבר מעל 3 שנים אני מתארת שמאז לא הייתם לבד לא?

• גם אני חושבת שלא כדאי להפריד בין הבנות, אני מבינה את הרצון של בעלך שגם ההורים שלו ישתתפו בבייביסיטר ויבלו עם הנכדה אבל אני חושבת שזה יהיה לחץ כפול, בעיקר על להב, לא רק שהיא רחוק מההורים שלה אז גם מאחותה... יכול להיות שהיא לא תבין את זה בדרך הנכונה...
    נועם פחות תתרגש לדעתי כי היא עוד קטנה אבל עדיין, לדעתי לא עושים הפרדה בין ילדים, אלא אם הם בעצמם נמצאים בגיל שבו הם מסוגלים להחליט בעצמם ולבחור אם הם רוצים לבלות ביחד או לחוד...
    מה גם שזה יום ההולדת שלך, משמע ל-ך מגיע להתפנק ולהחליט איך הדברים יתנהלו, לא?
  • לגבי החופשה הזוגית, לדעתי זה רעיון מעולה, אני חושבת שחייבים לרענן מדי פעם את הזוגיות.
  • גם אני, כמו הבנות לא הייתי מוכנה להפריד ביניהן.
    וחופשה לשניכם זה מעולה!

• תשאירו אצל אמא שלך את שתיהן.

ולגבי אמא שלו- זה רק עוד תרוץ וסיבה לסוע אחר כך לעוד חופשה מפנקת, או יום מפנק...
  • אני לא הייתי מפרידה בין הבנות.
    תשאירי את שתיהן אצל אמא שלך.

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה