חופשה בלי ילדים - התייעצות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות בעלי רוצה להזמין צימר ויום ספא בחמי טבריה לשנינו.
    הוא רוצה שניסע למשוש בלי הבנות (ברור)
    עזבו שנפשית קשה לי, מה הן כל כך קטנות

12 תגובות
עמוד 1
  • הכול תלוי בהרגשה האישית שלך ...
    אבל חופשה עם הבעל בלי הילדים תורמת הרבה , מאז שדור נולד לא יצא לנו עוד לצאת לנופש רק אני ובעלי וזה חסר לי .

אם אמא שלך מסתדרת עם שתיהן לא היתי מפרידה. שיהיו ביחד שהילד תלך לגן לחברים .
  • לגמרי ברור שאמא תעדיף להשאיר את הילדים עם אמא שלה...בטח בגיל כזה

תסבירי לבעלך היקר, שאת רוצה לנסוע בראש שקט, כי זה חשוב לך לבלות איתו את זמן האיכות הזה, ותהיי באמת שקטה ורגועה, אם תדעי שהבנות עם אמא שלך
  • נראה לי לא לעניין להפריד בין הבנות.
    אני לא הייתי מסכימה, ואומרת: או 2 הבנות אצל אמא שלי, או 2 הבנות אצל אמא שלך. אבל שתיהן ביחד.
  • גם אני לא הייתי מוכנה להפריד בין הבנות!
    וגם אני לא הייתי מוכנה שהן תהיינה אצל חמותי....
  • באופן כללי אין לי בעיה שיהיו אצל חמתי
    פשוט אצל אמא שלי זה אומר אצלנו בבית, בפינה שלהן, במיטות שלהן

• אם זה סוף שבוע (כלומר 24*7 עם הבנות) דווקא הייתי חושבת על זה מבחינת להקל על הסבתות (גם אם הן מוכנות).
    יעל, אמא של 2 אפרוחים
  • בלי ספק אצל אמא שלך!
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

• תסבירי לו בצורה יפה שעדיף ככה
    שהם ישארו ביחד...
    אמא שלי גם שמרה על האחיינים שני
    ומדהים איך שהגדול שמר על הקטנה
    וחיבק אותה כל הזמן...הם מרגישים אחראים
  • אני בדעה של הבנות! לא הייתי מוכנה להפריד! שיכעס עד מחר!
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!

• אני חושבת בדיוק כמוך. לא הייתי מוכנה להפריד ביניהם. והייתי משאירה רק אצל אמא שלי. ואם את אומרת שהן נשארות בסביבה הטבעית שלהן כשהן אצל אמא שלך אז בכלל.......
    איזה כיף לכם
  • אולי תשאלו את להב מה היא מעדיפה ותגמרו עניין? לנועם זה פחות ישנה כנראה..(או שכן? בת כמה היא כבר?)

איזה כיף לכם!! חופשה לבד!!! בחיים לא עשינו, והייתי מתה! (סמיילי פותח עיניים בקנאה)
    ניקוי הראש היחיד שמותר לי לחשוב עליו הוא שמפו

• ברור שאמא שלך, אין שאלה בכלל
    פייס: ortal_hori
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה