החיים בתקופת הטיפולים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,

החיים שלכן גם הפכו לספירה לאחור אחת גדולה?

סופרים לאחור עד יום תחילת הזריקות ואז עד יום השאיבה ויום ההחזרה ויום בדיקת דם וזה לא נגמר....

פעם קיבלתי מזה סיפוק כי הרגשתי שאני מתקדמת אבל היום כשהספירה לאחור היא כדי ללכת לרופא לקבל פרוטוקול (ארוך) אני מרגישה שהלכתי אחורה...

החיים...
8 תגובות
עמוד 1
  • דנוש יקירה,כן כולנו נמצאות בספירה לאחור ,גם להריון ובכלל כמו שציינת מטיפול לטיפול,אומנם את לקראת פרוטוקול ארוך ומרגיש לך שאת לא עושה הרבה,אבל את עושה המון תנסי לשנות את קו המחשבה שהספירה היא לקראת הריון בבע״ה שאוטוטו יגיע ,שיהיה המון בהצלחה
  • תודה מתוקה.
    לעבור את הטיפולים עד לאחרונה בשיטת היעדים, עשה לי טוב אבל היום כשאני מנסה לנחם את עצמי ביעד המתקרב, אני לא מרגישה את אותה תחושה.. אני מניחה שזה כמו גלגל. רגע אחד אתה למעלה, מרגיש שזה קרוב וברגע השני זה קצת מתרחק. הכי חשוב שזה יגיע .
  • היי מתוקה.... אני כ"כ מבינה אותך.

אני בסדרה של טיפולים ובכל פעם שמגיע הווסת עוד לפני הבטא זה כ"כ מבאס...

אבל אחנו חייבות להתעודד ולנסות לשנות גישה בסוף זה יגיע גם אלינו.

אני אומנם ממתינה לבטא ביום ראשון אבל אני כבר מכינה את עצמי לא ללכת...

פחות משבוע לאחר החזרת עוברים החלו דימומים קלים וזה לא קל...אני מרגישה שזה אבוד

תתעודדי ובקרוב החיים שלנו יהפכו להיות סביב ילדים ולא סביב טיפולים...אמן ואמן
  • שגית, לפי מה שאני יודעת אם החלו דימומים פחות משבוע לאחר ההחזרה יש סיכוי מצויין שאת בהריון!!!!!! הרבה פעמים, ברגע שיש השרשה יש דימום קל! (תקראי על זה באינטרנט).
    אני מאמינה באמונה שלמה שביום א' את תפתחי פה שירשור, אבל גם אם לא, לפחות יש לנו את התמיכה אחת של השניה.
    תודה שכתבת לי
    יאללה, תשמחי אותי ביום א' בבקשה

• האמת שאנ מתה מפחד... כתבתי לד"ר ישי וטרם קיבלתי תשובה...

אני סובלת מכאבי מחזור מאוד חזקים אז לא נראה לי שיש לי עוד סיכוי... המעט דימום יחד עם ההפשרות (מהאנדומטרין) עדיין ממשיכות.
    יחד עם זאת יש המון כאבי ראש... אין לי מושג מה קורה איתי

בלי שום קשר אני כאן בשבילך תמיד...אני כבר עם ניסיון. אז אם יש לך שאלות אז בכייףףףףף

נקווה לטוב...
  • שגית,גם אני חושבת שאת תשמחי אותנו ביום ראשון,כי דימומים וכאבי ראש ומחזור הם אותם תסמיני הריון ווסת ,התסמינים מאד דומים, מחזיקה בשבילך אצבעות ומאחלת לך המון איחולי הצלחה !!!
  • הי שגית,
    צריך לחכות לבדיקת דם.. התסמינים אותו הדבר
    בדיוק, מי כמוני יודעת, כמעט הספדתי ובסוף יצא
    חיובי! אז לשמור על אופטימיות ואני מאחלת לך
    המון בהצלחה!!!! מחזיקה לך
    " אין כישלון הנחשב לכישלון, אלא אם כן נכשלת בלהמשיך לנסות..."
  • מזדהה לגמרי עם התחושות שלך! יש לי גם הרגשה טובה לגביך ומחכה לשמוע בשורות טובות :-)
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה