מה הייתן עושות ? התייעצות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הקטנטן שלנו בן חודשיים ויונק הנקה מלאה. בעלי רוצה לנסוע לצימר בצפון ולהגיע לחרמון עם שני הגדולים. הוא אני לא מוכנה לקחת איתנו את התינוק ובעלי הציע להשאיר אותו אצל אמא שלי. אנחנו מתכננים לנסוע ביום שישי בצהריים ולחזור בשבת אחה"צ.
    אם אשאב חלב בשמן הארוחות הוא לא יתייבש ? שאיבה היא לא כמו הננקה, ההבדל קריטי ל 24 שעות ? מה היין עושות ?
3 תגובות
עמוד 1
  • השאלה אם הקטן מוכן לקבל בקבוק .אוריאן שלי ינקה ולא היתה מוכנה לקבל חלב אם בבקבוק.
    אם את שואלת מה היית עושה - לא הייתי משאירה בגיל כזה ילד שיונק מלא.
  • קחי בחשבון שאם את רוצה לנסוע בלעדיו את צריכה כבר עכשיו להתחיל להרגיל אותו גם לבקבוק.
    אם את מרגישה שאת מוכנה נפשית להתרחק ל-24 שעות - לכי על זה, אם אין לך בעיית חלב אז לשאוב זה פתרון מעולה....

קחו בחשבון שבסופ"ש בגלל ריבוי המבקרים החרמון נסגר לפעמים בסביבות 10 בבוקר, התורים ארוכים, ובכלל אם תוכלו לעשות זאת באמצע שבוע יהיה לכם הרבה יותר נחמד

• מדובר על השבת הקרובה? תספיקי לשאוב מספיק חלב ליממה שלמה?
    אם הוא רגיל לבקבוק ואת מוכנה נפשית להשאיר אותו יממה שלמה בלעדייך, אז לכי על זה, תהנו, תבלו ותצברו כוחות מחודשים
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה