מה הייתן עושות ? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הקטנטן שלנו בן חודשיים ויונק הנקה מלאה. בעלי רוצה לנסוע לצימר בצפון ולהגיע לחרמון עם שני הגדולים. הוא אני לא מוכנה לקחת איתנו את התינוק ובעלי הציע להשאיר אותו אצל אמא שלי. אנחנו מתכננים לנסוע ביום שישי בצהריים ולחזור בשבת אחה"צ.
    אם אשאב חלב בזמן הארוחות הוא לא יתייבש ? שאיבה היא לא כמו הננקה, ההבדל קריטי ל 24 שעות ? מה היין עושות ?
10 תגובות
עמוד 1
  • לא הבנתי מה הבעיה לשאוב??

• תשאבי ותשאירי לאמא שלך (כמובן תשאירי הרבה יותר ממה שבדרך כלל הוא אוכל, יכול להיות שאיתה הוא יהיה פחות רגוע והיא תצטרך יותר חלב), וגם שם תשאבי, שלא יהיה לך גודש.
    לא יתיבש ב 24 שעות. ממש לא.

• אני לא שואלת על מה שהוא יאכל, אני שואלת על מה שאני יעשה 24 שעות בלעדיו. אם אשאב כל שלוש שעות לפי שמני הארוחה שלו, זה יפגע ברצף ההנקה וכמות החלב או ששאיבה זה כמו יניקה ?
    לגביו אין לי ולא אספיק לשאוב חלב לכל ה 24 שעות אז הוא יאכל כמה ארוחות חלב שאוב והשאר יהיה סימילאק.
  • ממש לא יתייבש, תקחי איתך משאבה, תשאבי כל כמה שעות
  • אם תשאבי באותה תדירות שהנקת לא תהיה בעיה. רק תוודאי לפני שאת נוסעת שהוא אוכל טוב מבקבוק. יכול להיות שיקח לו זמן להסתגל.
  • אין הבדל במיוחד אם זה ל- 24 שעות
    החלב יישמר ויהיה בסדר

לסבר את האוזן- יש לי חברה שלא יכלה להניק ו- 3 חודשים היא רק שאבה והכל היה בסדר.

תעשו חיים

• דין דין מה הבן שלך אכל כשלא היית ? מחליף או חלב שאוב ?
    איזה כיף לשמוע, נראה לי שאסע בלעדיו.
  • הבנות ייעצו לך
    אני רק רוצה לחזק את זה שלא תקחו אותו - החרמון קפוא, זה לא מקום לקטנטנים. ראיתי שם כמה הורים שהביאו תינוקות קטנים, הם כאלה חסרי אונים ואומללים בתוך כל השכבות האלה - זאת פשוט התעללות!

• סעו ותהנו!
    לא יקרה כלום ב 24 שעות
    שאיבה זה כמו יניקה
    [

• ברור שאפשר לשאוב, הנקה כמובן טובה יותר אבל השאיבה מטרתה לשמור על יצור החלב של הגוף.
    מה הייתי עושה בעבודה ובלימודים?

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה