בואי נגיד את אבא לגננת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • כי הוא הרביץ לנו.....

יובל. ממש אתמול.....

תקשיבו - זה ממש לא מצחיק, אחרי ש"השארנו" אותו לבד בבית בשבוע שעבר כשעמדנו יחד במטבח, אתמול המשפט הזה רגע אחרי שירדה ממנו....
    בלילה היה זאב בארון וכל רגע נכנס כלב לחדר (היא מפחדת מכלבים מאז קפץ עליה אחד כזה) והיא הצליחה לגרש אותו באיזה שהוא שלב הגיע גם שועל....

מצד אחד - הדמיון הזה הוא נפלא והוא בהחלט יוכל לשרת אותה בשלב מאוחר יותר לכתיבה או לכל עניין אמנותי או יצירתי אחר מצד שני אם מישהו שלא מכיר אותנו שומע את זה מחר לוקחים לי מהבית את הילדה....
    עבורה זה לא שקר או קונדסות זה פשוט משהו שמוחה הקודח הוגה ומוציא החוצה, בלי קשר לכלום.....
8 תגובות
עמוד 1
  • הילדה הזאת מדהימה איך היא יכולה לספר דברים ולהראות שהם אמיתיים

הבעיה שבגיל הזה קשה להסביר להם מה הגבול בלהמציא סיפורים
  • גם לנו זה קרה, כל מי שנכנס הביתה מיד היה שומע רשימת תלונות על המכות שאמא נותת לו... בשלב מסויים זה כבר נהיה מביך ויותר מאוחר כבר מעליב...
    עד שזה עבר כלא היה...
  • האמת בגיל הזה זה מבהיל אבל אני בטוחה שגם הגננת וגם אנשים מסביב יודעים שהילדים פשוט אלופים בהמצאות ולא משנה.
    אצלי זה גם ככה, רק שאני לא יכולה להגיד לךךךךךךךךךךך מי אני.
    בכל זאת הילדה הזאת מדהימה

• זה בעיה כי בגיל הזה אין הפרדה בין מציאות לדמיון...

אני לא הייתי נלחצת מזה. הגננת מכירה אתכם ומודעת לזה שילדים ממציאים דברים........... וחוץ מזה - שיובל ממש חמודה
  • קצת מלחיץ
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!

• אנחנו עדיין לא בגיל הזה, אבל אבל רק רציתי לומר מה שקפץ לי בראש כשקראתי- תחשבו כמה מקרים בטח קרו ועוד יקרו עם חשדות נגד הורים על בסיס תלונות הילדים... שלא לדבר על הוצאת הילדים מהבית

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה