סקר שמות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אמנם היה כמה פעמים בעבר אבל יש עכשיו הרבה שמות חדשים ואני סקרנית

למה לילדים שלכם קוראים דווקא בשמות האלה?

26 תגובות
עמוד 1
  • כי ככה הרגשתי שקוראים לו בשבוע 16
  • הבן שלי על שם סבא שלו ( חמי ז"ל )
    הבתת שלי שמעתי את השם מכמה אנשים שהציעו לי אני ובעלי אהבנו אותו
    []
  • אנחנו קראנו לגוזלי
    אוראל מנחם - אוראל כי ממממש אהבנו ומנחם ע"ש סבא שלי ז"ל שאמא שלי ממש ביקשה כי אף אחד לא קרא על שמו

• בגלל שאני דוברת רוסית היה לי חשוב שהשם ישמע עדין ויפה גם ברוסית וגם בעיברית, כי יש שמות שבמבטאים אחרים נשמעים גסים וכמו קללה.
    היו לי המון שמות יפים ורכים, אך בעלי דחה את כולם...כולל את אוולין...
    ואז הוא נדלק על איזה שם -אווה, אמרתי לו שלא בא לי לקרוא לה ככה, אז הוא הציע שהשם אווה יהיה קיצור של אוולין..אמרתי- וואלה רעיון טוב...
    ומה ניראה לכם? אפילו פעם אחת עד היום הוא לא קרה לה אווה....חחח
    העיקר שהשגתי את שלי :)

דברו איתי בפייסבוק

• לנסיך לנו קוראים ארי-שמואל.

רציתי שם שיקרין עוצמה וחוזק, מנהיגות וביטחון... יש על אריה?

• אופס שכחתי לענות

• יובל
  • טל אני חושבת שכבר דיברנו לגבי השמות של הילדים שלך - מעלפים

• לקטנטונת שלנו קוראים אריאנה, החלטנו לקרוא לה ככה כי קודם כל תמיד ידעתי שאם תוולד לי בת אני ארצה שהשם שלה יכלול את שם סבתא רבא שלי ז"ל שהייתי נורא קשורה אליה (אנה) ותאמינו או לא אבל אני ובעלי חלמנו (בזמנים שונים יש לציין!) על תינוקת שנראית קופי כמו בעלי שקוראים לה אריאנה
  • היו לנו המון התלבטויות ובערך בחודש שישי בעלי נזכר בטיול שעשינו לצפון ועברנו ליד הר ארבל. מאד אהבתי את הצליל של השם, יש בו משהו נקי ומצטלצל...

אחרי הלידה ירדתי לפגיה, הסתכלתי על הפנים המושלמות שלה ואין ספק שהיא היתה ארבל. כל כך התאים לה.

אני חושבת שזה השם הכי יפה בעולם. לא תצליחו לשכנע אותי אחרת
  • שמרית זה היה אחד מ-3 השמות הסופיים ברשימה של נועם
    אז כן אני חושבת שזה אחד השמות היפים ביותר שיש

• איזה שמות מהממים!
  • צאז שהייתי קטנה הייתי מאוהבת בשם דניאל, לא היה לי ספק שאני אקרא ככה לילד/ה שלי.
    הייתה תקופה שהשם היה חרוש, והתלבטתי קצת, אבל כל פעם ששמעתי את השם האהבה שלי אליו התחזקה.

• השם מיקה תמיד היה איתי עוד מילדות
    כנראה בעקבות השיר שהוא אחד האהובים והמרגשים של אפרים שמיר- שיר אהבה קסום בדיוק כמו מיקה שלי....

• טוב אצלנו זה היה קצת שונה..
    ליהיא שלי הייתה צריכה להיות נועה מחודש חמישי התלבטנו בין נועה למאיה..בסוף החלטנו נועה..
    יומיים לפני שילדתי עשינו על האש אצל חברים וחברה שלי אמרה לי תקראו לה ליהיא...
    היא אפילו לא אמרה היא סתם זרקה באוויר..
    אחרי שילדתי בעלי הסתכל עלייה ואמר לי הכי מתאים לה ליהיא וככה היה...
    [/center]
    ]
  • אנחנו קבענו שם עוד לפני ידענו שזה בן- תחושה כזו שעלתה לשנינו ביחד שחשבנו על זה
  • אורי - קראנו לו ככה אחרי שבוע שלא היה לו שם.
    בעלי מאד רצה טומי ואני לא רוצה. הקיצר פסלנו את כל השמות שהשני הציע, ונשאר רק אורי שהסכמנו עליו.
    אמילי - מאז ההריון של אורי מאד רציתי שיקראו לבת שלי כשתיהי לי אמה (כמו גווינט פאלטרו בסרט), אבל בעלול לא הסכים כי ככה קראו לסבתא שלו, וזה עשה לו קונוטציה של אשה מבוגרת.
    אחרי שאמילי נולדה, אני עדיין רציתי אמה ואביב לא הסכים, יומיים אחרי הלידה דודה שלו התקשרה ושאלה האם אנחנו מודעים לעובדה שאמילי נולדה ביומולדת של סבתא
    [

• אוריאל-כול ההריון בעלי ואני היינו בטוחים שנררא לו כמו סבא שלי וסבא של בעלי -שניהם אותו שם....אבל,מישהו שקרוב אליי ושמע את השם הוציא לי את החשק ממנו.....ויש לציין שמאז ולתמיד אהבתי את השם אוריאל והרגשתי גם שיש מלאך ששומר עליי מרגע ההריון ועד רגע הלידה...ונורא רציתי את השם אז יום לפני הברית "בעלי שאל אותי ,את בטוחה "לגבי השם" ....השם הראשון כמובן ואז אמרתי לו "לא כ"כ היתי רוצה לקרוא לו...."ובעלי השלים אותי "אוריאל"...ואז ראיתי שבעלי קצת נסוג לאחור למרות שהוא אמר לי "בסדר מה שתגידי" ואני כשראיתי את הפרצוף של בעלי "אמרתי לו,טוב לא משנה...."
    בסוף ביום הברית בעלי עוד סיפר לאבא שלי שנקרא לילד גם ע"ש אבא שלו וכו'....
    רגע לפני קריאת השם בעלי ניגש אליי ואומר לי "נו,מה החלטת" אז אמרתי לו "אוריאל" וככה קראנו לו.....
    בעלי עד היום קצת מצטער שלא קראנו לו בשם הראשון וכול הזמן היה אומר לי אח"כ ומה יהיה אם לא יהיה לנו עוד בנים וכו'...וגם במשפחה שלט זה היה נראה שהם בהלם מהשם....למרות שהם לא סוג שמתערבים אבל,בהחלט הרגשתי שהם לא הכי מרוצים....וזה לא ממש מזיז לי...אבל בעז"ה עכשיו אני יודעת שאני לא יוכל לאכזב את בעלי עוד פעם...למרות שאין לי רתיעה מהשם ו שאולי היתי מעדיםה לתת לו שם אחר....אבל אני רוצה שבעלי יהיה מרוצה...ומה לא עושים לפעמים בשביל הבעל????
  • אז אני קראתי לנסיכה רז כי........
    לדעתי זה שם מעלף

• נועה - היתה ילדה בגן של אחותי שקראו לה נועה והיא היתה ילדה מדהימה, ממש אהבתי אותה עד כדי כך שהחלטתי שלבת שלי אני אקרא גם נועה, למזלי בעלי הסכים איתי ובכלל לא היו לנו אופציות אחרות

• בהתחלה התלבטנו בין שמות אחרים בכלל רצינו או גאיה,מאיה,מריאל
    הרב לא אישר לנו ואמר לחשוב על משהו אחר
    ואז התחלנו לשאול בני משפחה מה כדי כי די היינו נעולים על אחד מהשמות הללו
    גיסתי שאלה אותי ואת בעלי מה אנחנו חושבים על השם תאיר
    שנינו נדלקנו עליו וגם המשמעות שלו מאוד חשובה עבורנו
    היא באמת האירה לנו את החיים מכל החושך היא האור בקצה המנהרה.
    שוב שאלנו את הרב והוא ממש הסכים איתנו

• בהריון של יובל ידעתי מההתחלה שלא חשוב מין העובר השם יובל זה ה-שם

אצל שנהב זה היה אחרת כל ההריון הוחלט לקרוא לה נועם ובתקופת ההריון הייתה התוכנית "ילדות רעות" ואחת השחקניות שם ממש התאהבתי בה (לא בדמות כמו בשחקנית עצמה) כל פעם שניגמרה התוכנית חיפשתי בכתוביות איך קוראים לה עד שמצאתי
    קוראים לה שנהב ונידלקתי על השם

כשילדתי ובעלי הוציא את כולם מהחדר שנחליט לפני שאנחנו מודיעים איך קוראים לה אמרתי לו שנהב היסתכלנו עליה והיה לה צבע עור מקסים ממש שנהב
    משם הוחלט שהשם שנהב ישאר

לגביי ההריון הנוכחי ..אין לנו שם
    כל שם שמישהו מאיתנו זורק השני לא מתחבר אליו
    מאמינה שבסוף נימצא

האל חשב וחשב, איך אוכל להשביח את האישה? איך אוכל לגרום לה להיות עוד יותר טובה?
    בדק האל -הוסיף לה חולשה לילדים מתוקים,
    הוסיף לה כוח לוותר לאחרים.
    הוסיף לה את היכולת להמשיך גם כשרע,
    הוסיף לה את האומץ לבלוע צעקה,
    הוסיף לה חשיבה עמוקה ועין חדה,
    הוסיף לה רגש למחר ורגש למשפחתה,
    הוסיף לה אהבה ויהי מה,
    וכשסיים מלאכתו

קרא לה - אמא !!!

**
    **
    **

www.2all.co.il/web/Sites/2007-8

• אני ובעלי חשבנו על הרבה שמות
    אבל לא מצאנו משהו שהתחברנו אליו ממש

ואז חלמתי על השם הזה כשהייתי בשבוע ה12
    עוד לפי שידעתי שיש לי בת
    ומאז ידעתי שזאת בטוח בת ואני בטח הולכת לקרוא לה ככה ובעלי- גם התלהב מאד מהשם!

• אני מאוהבת בשמות עם האות א'!! אומרים שזה טוב!
    ואני אוהבת שהצליל של השם כשאומרים אותו נשמע טוב רך עדין כזה ולא גס!

אז אוריה : שאלת רב כמובן, שגם אני ודניאל החלטנו יחד אחרי ששמענו את השם מחברה רחוקה, התאהבנו בשם, בפירוש, בצליל, וזה פשוט האור של חיינו ואור ה'.
    ההתלבטות הייתה בין אוריה לטליה.

ו-ליאם : מהיום ששמעתי שאייל גולן ואילנית קראו ככה לבן שלהם ובכלל שהוא שר את השיר "ליאם"
    תמיד אמרתי זה יהיה השם של הילד שלי.......וכמובן הוספנו את השם של חמי
    "ליאם יצחק"....

אז עכשיו יש אוריה, ליאם ו.........
    <השלישי/ת בעוד כמה שנים ב"ה...יש כבר שם

• הייתה לנו התלבטות מאוד מאוד קשה לגבי השם של הנסיכה שלנו...
    עד חודש שמיני שברנו את הראש (אני בעיקר), לא הסכמנו על שמות שכל אחד
    הציע. אני רציתי שם מיוחד, עם משמעות, שלא שומעים הרבה. בסוף בעלי התפשר

• יהונתן זה השם שמאז ומתמיד אהבתי זאת הסיבה העיקרית....והפירוש שלו הוא- ה' נתן

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה