עזרה באוכל - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בננות

הנסיכה שלי אוכלת שתי ארוחות של מוצקים- אחת פירות והשניה של ירקות.

השאלה שלי היא בעצם מתי אתן נותנות להן את האוכל? מיקה אוכלת כל 3 או 4 שעות ואני מנסה לתת לה את הארוחה קרוב לשעה שבה היא צריכה לאכול אבל לפעמים היא רעבה מידי כבר ואז לא מסכימה לאכול את המוצק ומבקשת הנקה וזה מבאס אותי מאוד... האם גם לכם זה קורה?

ועוד משהו אחרי שהיא אוכלת היא לא מסכימה לשתות מים וכמעט תמיד דורשת השלמה של הנקה אפילו אם היא אכלה מנה של 140.

מעניין אותי איך זה אצלכן?

אוף בבנות אני מזה לחוצה שאני לא אדע מה לעשות בנושא הזה הכי קל היה פשוט להניק יש לי כל כך הרבה תהיות לגבי העתיד- איך מתנהגים עם וכל אשמח להמלצות לגבי ספרים או נסיונכן האישי....

סליחה על החפירה....

3 תגובות
עמוד 1
  • אז כן כמו ששמת לב מביאים מוצקים איפשהו באמצע, כשהם עוד לא רעבים( בידיוק בשביל למנוע את מה שהזכרת.).
    ואז היא תשלים עם הנקה...לאט לאט כשהארוחה הזאת תיהיה משביעה בשבילה והיא תרגיש שהיא שבעה היא כבר לא תבקש השלמת הנקה...וככה תרד לך הנקה בצורה טבעית ביותר!. אז...תנסי למצוא את האמצע ולא למשוך אותה לרעב.

זה לא נורא שהיא לא רוצה לשתות עכשיו מים, כי במרק יש מים, וגם בפירות יש מים...
    האוכל שלה עדיין לא כזה פחממתי ומוצק שזה קריטי להביא מים אחר כך..
    אבל כדי שתתרגל לטעם של המים, את יכולה להביא לה כמה כפיות עם מים...
    וגם בנוסף, היא הרי מבקשת לינוק אחכ בין כה וכה, אז שם היא תקבל מים גם ככה.
    אז רק להכיר לה את המים בינתיים...
    אנחנו התחלנו ממש לשתות מים בגלל שבא לנו לשתות לקראת גיל שנה...
  • מסכימה עם מיצי מיאו לגבי המים
    בפירות ובטחון ירקות יש מים, זה לא מוצק מאד שמצריך מים בכוח.

תראי מה אני עושה גם הבת שלי אוכלת מנת פירות ומנת ירקות + עוף
    אני נותנת לה כמה דקות לפני שאני יודעת שהיא כבר תתחיל להיות ממש רעבה
    מסתכלת על השעון
    לא כל שלוש שעות בול .. אלא קצת לפני- כשהיא די רגועה..
    במעון היא מקבלת השלמה של בקבוק עם חלב שאוב שלי
    בימי שבת אני נותנת לה השלמה מהציצי- כמה שהיא רוצה- שתיקח
    אבל לא מיד. שלא תקשר את הארוחה עם בקבוק או ציצי.

לפעמים היא אוכלת קצת יותר מהצלחת
    לפעמים קצת פחות
    לפעמים היא תיקח קצת יותר ממני ולפעמים היא לא תרצה בכלל..
    וזה בסדר...
    הרי זה לא מדע מדויק!
    זה ילד-
    והצרכים משתנים...
    תחשבי על זה ככה ואולי זה יעזור לך

בהצלחה

• תודה בננות...

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה