הגעתי למסקנה שיש לי בעיה ב........ - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בריכוז!!!!יאו זה משגע אותי וזה לא מהיום ולא מההריון זה עוד הרבה לפני.....
    גם בעבודה הקודמת וגם עכשיו עד שלא הייתי נכנסת לקטע ממש וכו' היתי מסתכלת בכול הדברים האפשרים,לא עושה כלום,מבזבזת תזמן אבל לא עובדת.....ורק כשיש לחץ אז אני עובדת במלוא הקיטור....וזה היה ככה גם בלימוד למבחנים היו שנתיים שלא למדתי כלום פשוט לא ענין אותי ועברתי את המבחנים ככה ככה0מבחנים של המקצוע(יש לי ראש טוב ולכן אני יכולה לעבור איכשהוא...)וכשלקחתי את עצמי בידים ולמדתי לבחינות המועצה עברתי את המבחנים מצוין....אוףףף אני בטוחה שיש לי בעיה של קשב וריכוז......מה עושים??????? יש לציין שהבית שלי מטופח ומסודר ובבית אני ממש ממש ממש לא מורחת את הזמן .....אבל הנטיה שלי בעבודה היא לדחות דברים......
3 תגובות
עמוד 1

• לא נראה לי שזאת בעיה.
    אני גם עובדת בעבדוה משרדית ולפעמים אוהבת לדחוס הרבה דברים ולעבוד כמו טורבו
    ולפעמים- מתמרחת...
  • לא נראה לי שיש לך בעיית קשב וריכוז, פשוט יש אנשים שדוחים את הדברים עד לרגע האחרון כי מסתבר שהם טובים בעבודה במצבי לחץ...
    כשבעלי היה לומד למבחנים בסמסטר הראשון של התואר שלו היו ימים שהוא היה לומד לילה לפני המבחן ומקבל 80+, וזה לא שהיה לו זמן מספיק זמן מראש, היה לו
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה