היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
הבן שלי חוגג חודש הבא ב"ה יום הולדת שנתיים ואני לא יודעת איזו עוגה לעשות לו. יש המלצות/ רעיונות/ מתכונים?
תודה חג שמח
7 תגובות
עמוד 1
בגיל שנתיים עשיתי לבת שלי עוגת רכבת
עוגת רכבת? בצורה של 2 משהו שהוא אוהב?
גם אני עשיתי עוגת רכבת ידועה לשמצה ונדושה אך תמיד מוצלחת ויפה בגיל 3 עשיתי לגאיה עוגת פרפר יפיפיה והשנה ליומולדת שנה של ינאי שלי עשיתי עוגת חתול מדליקה אם תרצי אשמח לתת מתכון והוראות וכמובן תמונות
הכנתי לשקד לגיל 3 עוגת עפיפון (העפיפון מערוץ הופ) הוא נורא אהב אותה!!! מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם! ------------------------------------------------------------------------------------------ לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.
-------------------------------------------------------------------------------- אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
תודה לכולן,
לירונועם, אשמח לקבל את המתכון לעוגת חתול והאור של חיי איך עשית את הגן חיות?
העוגה של גן החיות הכי פשוטה! את מכינה עוגה מלבנית רגילה, את הקרם שלה צובעת בצבע ירוק (דשא), עדיף עם צבע מאכל ג'ל או אבקה, מורחת את העוגה בקרם הירוק ומניחה עליה חיות, עצים, גדרות וכו'... נמכרות בחנויות (כמו הדולר) חבילות עם חיות קטנטנות, שבדיוק מתאימות לעוגה. את יכולה להקליד בגוגל "עוגה גן חיות" ולראות כל מיני תמונות ולקבל רעיונות לעיצוב העוגה מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם! ------------------------------------------------------------------------------------------ לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.
-------------------------------------------------------------------------------- אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
אני גם עשיתי חתול- ממש פשוט תבנית עגולה גדולה, תבנית קטנה עגולה ושני משולים.. קצת קישוטים