היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היא מתוקה ברמות! החזירה לי את הרוח הקרבית על ההנקה
30 תגובות
עמוד 1
איזה יופי שהלכת ליועצת שקצת תעזור לך מקווה שהתפוקה של החלב תעלה, גם דור נולד קטנציק וינק בכמויות קטנות יותר
בהצלחה בבדיקה
מקווה שזה יועיל ושניכם תצליחו ליהנות מההנקה
שמחה שאת בכוחות מחודשים !! שיהיה המון בהצלחה!! רק יש לי שאלה- למה לא לתת קודם ציצי ואחכ השלמה של בקבוק? הרי לגור קטן כמוהו יהיה יותר קל עם בקבוק , ואז כשתתני ציצי , הוא יבכה כי בא לו לאכול עוד ,ופתאום קשה לו ...?? לא עדיף קודם כשהוא רעב לתת ציצי? סליחה אם אני מבלבלת...פשוט ירין לא הצליח לינוק בגלל שגם הוא היה פיצפיצ (2.2) והיה לו קל יותר עם בקבוק ואז מן הסתם הלכה לי ההנקה ....
שיהיה בהצלחה בבדיקה , והכל יהיה בסדר !!
פנינה היא אמרה שלא משנה לה בכלל אם ינק קודם ואח"כ בקבוק או קודם בקבוק ואח"כ הנקה. או שאם לפעמים בלי הנקה בכלל גם לא נורא. 60 CC זה מנה ממוצעת שאמרתי לה שהוא אוכל בהשלמה... לכן היא אמרה 60. זה לא שחור לבן אם רוצה אפשר לתת עוד או אם ממש ממש מסרב פעם אחת לא נורא אם יאכל פחות אבל לנסות כן לדחוף כי המטרה עכשיו היא להשמין ולחזק אותו. ובמקביל כמו שאמרתי לשאוב לשאוב לשאוב כי היניקה שלו לא מספיק טובה והוא יפחית לי את כמות החלב אם אני אבנה רק עליו... היא מעדיפה שאני אשאב מאשר אניק. סתם דוגמא בבית היה לי נורא קשה לחבר אותו והייתי בטוחה שזהו הוא התרגל לבקבוק ושם לקח זמן אבל בסוף הוא התחבר ממש יפה. לא ינק יפה אבל התחבר יפה. היא אמרה שבקשר ללא לרצות אח"כ לינוק כי מבקבוק יותר קל לזה יש פתרונות והיא לא דואגת מזה. הפתרון הראשוני שהיא הראתה לי זה הפתרון הכי פשוט של פיטמת סיליקון שנורא מזכירה פיטמה של בקבוק ובמידה והחלב שלי יהיה בכמות גדולה יותר יהיה פחות קשה להחזיר אתו להנקה. והיא גם אמרה חוץ מפטמת סיליקון יש לה עוד הרבה מה להציע כדי להחזיר אותו להנקה בלעדית.
איזה יופי שהיועצת הצליחה לעודד אותך והחזירה לך את הרוח הקרבית
סבבה נשמה, סביר להניח שהיא מבינה הרבה יותר ממני
אה עירית סליחה לא ראיתי ששאלת.............. יש לו CMV. ונראה לי תשובות במקום זה US... ורופאה עושה את זה לא טכנאית...
אני מאוד מקווה שהיא צודקת. אין בזה חוקים ברורים וכל תינוק הוא אחר. אני מאמינה שאם אפשר יהיה להעלים את הבקבוקים עוד שבוע ולבנות על הנקה נוכל להכריח אותו
מחזיקה את כל ה-
מחזיקה אצבעות לבשורות טובות "..ילדיכם אינם ילדיכם כי פרי געגועי החיים אל עצמם. באים הנה דרככם, אך לא מכם. חיים עמכם אך אינם שייכים לכם. תנו לילדיכם את אהבתכם, אך לא את מחשבותיכם. כי לא לכם הגיגיהם..."
מתוך "על הילדים"/חליל ג'ובראן
בהצלחה עם ההנקה!
סורי על הבורות... קראתי כמה פעמים כאן על CMV מה זה?
ואיך זה משפיע עליו ?
מאמי מחזיקה לך המון מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם! ------------------------------------------------------------------------------------------ לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.
-------------------------------------------------------------------------------- אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
רציתי רק להגיד לך שאת חזקה ברמות ! כל הכבוד לך שאת לא מתייאשת זה ממש לא פשוט כל הסיפור של ההנקה, אני הרמתי ידיים אחרי שבוע מהלידה
שיהיה בהצלחה, בשורות טובות בבדיקה
בהצלחה באולטר ובהצלחה עם ההנקה ואני מקווה שהוא יסכים לינוק. מתי עשיתם ברה? איך זה עבר בהרדמה מלאה?
CMV זה וירוס בדמות שפעת שאם חולים בו פעם ראשונה בהריון זה עלול לעשות מומים בעובר
איזה יופי שהבדיקה יצאה תקינה
איזה יופי
אין לכן מושג איזו אבן נגולה מלבנו! או כמו שאבא שלי אמר - לא אבן - סלע.........
מאמי עידכון כזה מצריך הודעה בפני עצמה!!! מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם! ------------------------------------------------------------------------------------------ לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.
-------------------------------------------------------------------------------- אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
פתחתי 200 הודעות אז לא היה לי נעים לפתוח עוד אחת
אז אני ממשיכה להחזיק אצבעות מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם! ------------------------------------------------------------------------------------------ לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.
שמחה לשמוע ש US יצא תקין ממשיכה להחזיק לכם אצבעות
איזה יופי ממי ! אני שמחה מכל הלב עבורכם!! הברא יצאה גם תקינה?? יופי ממי , עוד לבדוק העיניים ובע"ה גם זה יהיה תקין !!