הרבה זמן לא ביקרתי כאן - כנסו - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות מקסימות,
    רציתי לספר לכן את הנס שלי.
    אז ככה: יש לי בת מקסימה שהגיעה לעולם אחרי 3 שנים!! 3 שנים של בכי ותסכול... היינו אצל הרופא, הוא אמר שהנתונים של בעלי לא טובים ואמר שאנחנו חייבים לעבור הפרייה. נכנסתי ללחץ, ושאלתי האם ניתן הזרעה, הוא אמר סיכויים קלושים אבל אפשר לנסות, עשינו 6 הזרעות שכשלו והמון בכי.... כבר השתגעתי, כולן סביבי התחתנו אחריי וכבר ילדו ואני כלום... הרופא אמר לי "לא ראיתי הריון טבעי עם הנתונים האלה". ואחרי ההזרעה השישית, התכוננו להפריה, לקחנו הפסקה ובהפסקה נכנסתי להריון טבעי בלי שום כלום!!! עכשיו בתי המקסימה בת שנה, וחשבתי מה יהיה לגבי הריון נוסף, האם נצטרך לעבור טיפולים כי בכל זאת,הנתונים של בעלי לא טובים... ועכשיו התבשרתי על הריון-שוב טבעי כמובן.

מה שאני רוצה להגיד לכן, זה שהכל תפילות. התפללתי כל שניה לבורא עולם שישלח לנו הריון טבעי בלי טיפולים... והוא שמע את תפילתי ב"ה. תפילה מהלב עם בכי... הכל נשמע ב"ה.
    מאחלת לכל הבנות כאן בקרוב ולי שההריון יהיה תקין בע"ה.

תשועת השם כהרף עין !
7 תגובות
עמוד 1
  • קודם כל מזל-טוב איזה כיף לשמוע סיפורים כאלו ,כל-כך מחמם את לב,תמיד ידענו את כוחה של תפילה ו עכשיו הוכחנו בזה,מאחלת לכל הבנות הצלחה רבה (לעצמי גם כמובן) ששהאלוקים יפצה אותי לאחר גרידה שעברתי ואני אזכה בהריון תקין .
  • אשרייך!!! אני מאמינה לך לכל מילה! כוחו של ה' הוא אין סופי ומחכה לתפילותינו!! תודה ששיתפת אותנו וחיזקת אותנו!
  • ויש לי עוד משהו להוסיף: החודש קיימנו יחסים רק ביום הטבילה.
    אני עם תינוקת בבית ואין לי כוחות... בקושי ישנה בלילות.. בכלל לא חשבנו על הריון בצורה כזאת טבעית, לכן לא התאמצנו בכלל... ואם ה' רוצה-הוא שולח...

לפני ההריון הראשון קניתי ערכת ביוץ והתחלנו לקיים יחסים לפיה.. לדעתי "לחפור" יותר מדיי גם לא טוב...

בהצלחה מקסימות והרבה אמונה, ה' לא שוכח אף אחת.

תשועת השם כהרף עין !
  • קודם כל המון מזל טוב!!!

הסיפור שלך מדהים, יחד עם זאת סביר להניח שאם ההזרעה השישית לא היתה
    מצליחה הייתם עוברים להפריה לא?!
    מה שאני מנסה לומר,שאי אפשר לחכות רק לנס ושדברים יקרו מעצמם...
    הנה אני אחרי שנה של טיפולי פוריות נקלטתי החודש בהפרית מבחנה, מבחינתי
    זה הנס שלי וברור לי שיד אלוהים בדבר, אבל סביר להניח שאם לא הייתי בטיפולים הייתי ממשיכה לחכות... לא ניתן לדעת, גם אני התפללתי רבות שזה כבר יקרה אחרי רצף של כשלונות...

קרה לך נס באמת מדהים! ואני מאחלת הריון קל ותקין ולידה קלה ב"ה
    " אין כישלון הנחשב לכישלון, אלא אם כן נכשלת בלהמשיך לנסות..."
  • היי שיר,
    שמחתי לשמוע על זה שאת בהריון... מאחלת המשך הריון קל ותקין
    זה נכון שהיינו עוברים בסופו של דבר להפרייה,אבל התפללתי כ"כ הרבה שלא אצטרך להגיע להפרייה וב"ה נעניתי...

כמובן שיש מקרים בהם אנחנו צריכים לעבור את הייסורין (טיפולים) בשביל להגיע להריון המיוחל.

בכל מקרה, הכל זה ה' והרופאים והטיפולים הם בסה"כ שליחים, הרבה תפילות ויש ישועות...
    מאחלת לכל הבנות כאן הריון קל ותקין בקרוב מאד מאד

תשועת השם כהרף עין !
  • מסכימה איתך!

שתהיה שבת שלום ומבורכת לכולן!
    מברכת את כל ההריוניות להריון קל תקין ומשעמם שתצאו בידיים מלאות
    ולכל המנסות שתתבשרו עוד החודש על פרי בטן ב״ה...
    " אין כישלון הנחשב לכישלון, אלא אם כן נכשלת בלהמשיך לנסות..."
  • בס"ד

שיהיה המון מזל שבורא עולם תמיד יענה לתפילותייך
    מחזק ומרגש ואכן כן בורא עולם אוהב את התפילות שלנו אשרייך בת ישראל

http://pregnancy.baby-gaga.com/]
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה